tiistai 15. marraskuuta 2016

LAPSI 20V

Elämä on ehtinyt hurauttaa jo siihen vaiheeseen että mun esikoinen täytti 20v. Jennistä on tullut fiksu ja nätti nuori nainen joka pärjää yksinään tuolla suuressa maailmassa. Voin olla ylpeä siitä millaiseksi nuoreksi naiseksi Jenni on kasvanut. Mä onneksi sain sanottua kaiken tämän ääneenkin pitäessäni pienen puheentapaisen lapselleni. Herkistyttävää oli se, mutta itteni ja varmaan muittenkin ylläriksi mä tein sen itkemättä. No, tunnustetaan että itkua tuli toki tekstiä kirjoittaessa ja kun harjoittelin sen lukemista muutamaan otteeseen. Herkkis on herkkis vaikka vois paistaas.

Mutta siis joo. Jenni täytti pyöreitänsä jo aiemmin mutta juhlien paikka saatiin järkättyä lauantaille 5.11. Kova työ saada tuo neiti töittensä parista tänne kotikonnuille, nytkin sankari saapui lähes suoraan reissusta juhliinsa. Ajankohdan vuoksi ja pikkuväen iloksi päätettiin ottaa teemaksi tietenkin Halloween. Samalla jonkunlainen ympyrä sulkeutui, sillä Jennillä oli tapana pitää alaluokilla aina koko luokalleen Halloween synttäribileet ja viimeisimmät pidettiin kun 10v tuli täyteen. Luonnollinen jatkumo siis, sanottakoon.

Juhlapaikaksi oli hyvä valita tuo mun vanhempien vanha kyläkoulu missä on tilaa tehdä ja lapsillakin temmeltää. Kaikki lähti mustista jätesäkeistä :D Mä päätin tehdä niin paljon kun pienellä budjetilla ja tän kokoisessa tilassa on mahdollista. Mikään pikkupiperrys ei näin isoissa saleissa tunnu missään ja siksipä päädyin keskittymään enemmän pöytien koristeluun ja näyttävyyteen. Se olikin hyvä valinta etenkin led valoineen jotka hohti kivasti tuolta "hämähäkinseittien" alta :)

Tältä näytti salissa ensimmäisen mietintäsession jälkeen...


Tältä kaikki näytti valmiina...

Sali tarjoilupöydän suuntaan
Sekin tuli taas todistetuksi että kyllä kynttilät vaan luo tunnelmaa...niitä oli paljon ihan elävällä tulella varustettuna eikä led versioina. Tuntui kivalta kun vieraatkin tykkäsivät että oli nätin näköistä.

Tarjoilupöytää kun ei vielä kaikki ollut ihan valmista..
Karkkibuffetti oli sankarin ihan oma idea ja toive joten tietenkin sellainen piti sitten olla. Meinas vähän iskeä huono olo kun laitellessa piti niin kovasti tarkistaa karkkien laatua ;)

Oli meillä karkkibuffettikin...
Tein lapsille pöydästä tommosen luolan joka piti tietty käydä testaamassa ittekki. Olisitte kuullu kuinka mä kiljahtelin kun noita hämähäkkejä tipahti päälle niitä asetellessa. Araknofoobikolle ei oo näköjään väliä onko ne muovisia vai eläviä. Lapset tykkäs touhuta kun oli vähä jotaki jännää...


Ihmetystä aiheutti asia jos toinenkin ;) 

Lumikin satoi maahan juuri juhlien vastaisena iltana

Kokkailut alkoi tästä.

Mä tein tarjolle pasta-tonnilalasalaattia sekä riisi-kanasalaattia ja pari juustokakkua joista toinen sankarin toiveen mukaan lakritsinen ja toisesta tuli sitte kinuskin makuinen. Lisäksi tarjolla oli patonkia ja tuorejuustoa, lihapullia, savulohirullia, kuivaa kakkua ja kuppikakkuja. Kaikki oli erinomaista ja kaikkea oli riittävästi vielä illan myöhäisille tunneillekin jatkuneisiin iltamiin.

Juhlittiin aamuyöhön asti karaoken ja yhdessäolon merkeissä. Oli oikein lämminhenkistä ja mukavaa. Sankari itekkin tykkäs kovasti vaikka joutuikin heti seuraavana päivänä lähteä takaisin etelään.
Seuraavia eli keskimmäisen muruliinin 18v pippaloita odotellessa.



Näiden kuohareitten kanssa kilisteltiin Jennille illan alkajaisiksi.

Jää taas paljon ihania muistoja tästäkin illasta muisteltavaksi. Monellakin tapaa....

- Sartsa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti