maanantai 29. kesäkuuta 2020

TÄYTIN 46V

Ohoi, pitkästä aikaa. 

Mä täytin lauantaina 46v. Kuten aina, se laittoi ajatusta siihen mitä on ollut ja millainen tyyppi mua kattoo peilistä tänä päivänä. Päädyin laittamaan facebookiin seuraavanlaisen päivityksen.

"46 v tallausta takana 🤔 note to self: mä tykkään elää täysillä enkä rajoittaa itteäni, en siis ole se tyyppi joka keräilee kuitit, tekee taulukoita menoistaan tai säästää mutta mä pärjään. En tuu koskaan luopumaan hyvästä ruuasta/juomasta ja jätski on mulle must. Mutta mä pärjään tässä ihossa. Mua ohjaa vahvasti tunne, järki ei niinkään mutta mä pärjään. Musta ei tuu koskaan rauhallista vaan pysyn aina vähän hölmönä pyryharakkana. Mutta se on ihan ok, koska mä pärjään. Tämmösiä oivalluksia. All good everything. Näin, tässä ja nyt, on hyvä ✌️🤩 Kohti uutta vuosipylvästä siis!!

Aamuhehkeä 46v


Aika lailla siis nuo viime postauksen ajatukset tulivat myös tähän. Ja eipä ihme, sillä nuo oivallukset joista viimeksi kerroin kantavat kyllä nyt sitten hamaan tulevaisuuteen. Aina vaan välillä oon fiilistellyt sitä keveyttä mikä tulee jos antaa ittensä olla se mikä on eikä yritä muuttaa mitään.

Synttäreitä ei juhlittu mitenkään, mutta tehtiin kivoja juttuja. Kivoimpana ehkä se että käytiin kattomassa yhtä asuntoa josta ehkä saattais tulla meidän eka yhteinen koti. Ollaan nyt päätetty vihdoin kolmen vuoden yksiössä kahdestaan asumisen jälkeen kattella josko löydettäis rivitaloasunto ja saatais sauna sekä pikkasen omaa pihaa. Niinkun aikuisilla ihmisillä tapaa olla :D Tuo asunto jota käytiin kattomassa olis aikalailla näillä samoilla hoodeilla missä nytkin asutaan paitsi että mun entuudestaan lyhyt työmatka lyhenis edelleen. Toivottavasti tällä viikolla päästäis kattoon vielä paria muutakin asuntoa niin josko sitä pian sais alkaa muuttopuuhiin. Vuokralle siis ollaan edelleen menossa ja tämä asia liippaa jonkin verran tuota edellisessä postauksessa mainitsemaani taloushommaa. Tällä hetkellä pankeilla on aika tiukat rajat lainan saamiselle ja melkeinpä säästettynä pitäis olla 15-20% asunnon hinnasta. Eihän meillä sellasia ole, ei vaikka tällä paikkakunnalla asuntojen hinnat on todella alhaiset. Pitäis siis alkaa säästää mikäli joskus haluttais ostaa oma koti. Vielä ainakin kovasti ylipäänsä mietitään kannattaisko täältä edes ostaa. Vuokralla asuminen on ainakin huoletonta ja saapa siinä sitten miettiä rauhassa mitä tekee.

No taas rönsyili tarina tuosta lauantaipäivän tekemisistä asuntokauppaan. Niin siis todella paahtavan helteisen päivän ratoksi tuon asuntonäytön jälkeen me tehtiin vielä parin kilsan lenkki ja käytiin katsomassa missä sijaitsee nuo pari kämppää jota mahdollisesti mennään tällä viikolla kattomaan. Kotimatkalla sitten ei tietenkään missään nimessä voinut ohittaa jäätelökiskaa. Pari palloa kippoon ja varjoon nautiskelemaan. Kauppareissun jälkeen sitten kotona oleilua ja urheilua töllöstä. Siinä se synttäripäivä sitten vierähtikin,

Eilinen sitten meni Jyväskylässä Harjun kentällä yu-kisojen kahviossa. Tykkään noista kökkähommista. Sielä on mukavia tyyppejä joiden kanssa jutella ja asiakaspalvelu on mun mielestä tosi kivaa. Kotimatkalla piipahdettiin Akin äidin luona pitkästä aikaa ja sitten kaupan kautta kotiin. Ai niin ehdin mä tällä kertaa katsomoonkin kisoissa.



Jos kerron vielä että perjantaina aloitettiin viikonloppu pub Kolon terassilta ja musavisan parista niin saatoin eilen illalla todeta että ihan kun ois pitempikin aika edellisestä työpäivästä. Tosi kiva viikonloppu jossa monenlaista puuhaa. Tykkäsin.

Musavisaa...

Tämmösillä ajatuksilla viimeiseen työviikkoon ennen lomaa. Lomalla aionkin sitten nähdä paljon ihania ystäviä ja ladata akut täyteen tulevaa syksyä varten.

Ihanaa viikkoa!!

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti