perjantai 24. helmikuuta 2017

PERJANTAIN LUPAUKSIA

Joopa joo ja niinpä niin. Kovin hidasta nyt on tämä mun palaaminen tänne blogin pariin. Mun pitäis saada nyt ihan uudestaan semmosesta rytmistä kiinni että aina välillä tulee päiviteltyä ajan tasalle kuulumisia. Tässä on nyt vähän semmonen tapahtumaähky päällänsä, että viime päivityksen jälkeen...siis noiden lapseni synttäreiden.. on tapahtunut niin valtavasti ja niin kovin mullistavaa etten oikein osaa nyt mieltää mistä alottaa. Toisaalta, ei ole tokikaan varmaankaan tarvetta ihan joka käännettä ainakaan kuvin päivittää mutta noin päällisin puolin nämä vaiherikkaat käänteet olis kiva saada tänne luettavaksi ja ihmeteltäväksi. On ollut välillä todella vaikeita käänteitä ja mukaan on mahtunut useampi kun yksi epätoivon päivä saatikka -hetki.

Tällä hetkellä oon hiukan nuhanenäisenä alottelemassa koululaisten lomaviikkoa jolloin saan eka kertaa nuorimmaiseni tänne mun luo muutamaksi päiväksi. Huomenna hän ja mun äiti tulevat tänne ja äitikin jää yhdeksi yöksi, mikä on kans ihan mukavaa.

Nyt alan seuraamaan Voice of Finlandin kaksintaisteluita. Katsotaan tuoko perjantai ilta muuta tullessaan. Mä lupaan ens viikon aikana palata sen päivityksen kanssa, missä saatan tapahtumat ajan tasalle. Kärsivällisyyttä vielä tovi.

Ihanaa viikonloppua. Vaikka ulkona tuulee ja pyryttää niin nautitaan silti.

- Sartsa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti