tiistai 30. toukokuuta 2017

LEMPITUOTTEITA JA LÄMPÖHAAVEITA

Toukokuu armahainen vetelee viime henkäyksiään. Loppukuuta kohti sää on muuttunut ihan jopa kesäiseksi ja meikäläinen on ainakin saanut hankittua mahtavat rusketusraidat. Eikä toisaalta ihme, sillä paljon on tullut vietettyä aikaa tuossa rakkaani terassilla aurinkoa palvoen. Ja arvaappa huvikses onko aurinkorasva ollut ahkerassa käytössä. Juuei ole. Mä en käsitä mikä siinä on niin ihmeellistä oppia täälä kotoisessa Suomessa käyttämään suojakertoimia, kun se ulkomaan lämmössä on ihan itsestään selvyys. Ostin mä jopa jo näille tämän vuoden säteille uuden purnukan aurinkorasvaa joten valmiudet on auringon hellittelyyn. Tässä mun hyväksi havaitut täsmätuotteet auringonpalvontaan.

Lidlin aurinkorasva. Erittäin edullinen verrattuna kilpailijoihin ja ajaa saman asian mennen tullen. Monesti aiemminkin on kohdannut saman jutun että Lidlin just tää Cien sarja käsittää todella hyvälaatuisia mutta edullisia tuotteita. Muistan lukeneeni heidän kasvovoiteensa voittaneen merkkituotteet laatutestissä mennen tullen.


Toinen tuote, jota tykkään aina kesisin ja etenkin etelän lomareissuilla käyttää on kuoriva vartalonpesuaine. Tällä kertaa sekin löytyi Lidlin hyllyltä. Tuoksu on ihanan raikas, tää kuorii iholta aurinkorasvan jämät tehokkaasti mutta hellävaraen. Suosittelen.



Dermosilin tilauslistalle päätyi 50 suojakertoimelle oleva aurinkosuoja puikko. Siitä voi tehokkaasti sutia suojaa nenään, otsaan ja poskipäihin. Ei jää paksuksi kerrokseksi joten on juuri kasvoille loistava. Toisaalta mä käytän tätä myös täsmäkohtiin esim, olkapäissä kun alkaa tuntua, että aurinko on saanut puraistua jo sopivasti jotain kohtaa. On kyllä ainakin näillä kevään ekoilla auringonsäteillä toiminut loistavasti.



Sitten on tuote, joka on ehdoton joka kesän pelastus moneen. Dermosilin aloe geeli. Sitä mä sudin iholle auringon oton jälkeen, etenkin jos vähän punottaa ja polttaa. Viilentää ihanasti ja ainakin omalla kohdalla myös tehoaakin. Oon koittanut myös hyttysen pistoksiin ja kyllä se niitä hiukan lieventää, siis lähinnä sitä kutiamista ja punoitusta muttei se oireita kokonaan pois vie. Ihana viilentävä vaikutus joka tapauksessa tuntuu mukavalta.



Noita kun  pääsis nyt vaan sitten käyttämään ahkerasti taas piakkoin, sillä kovimmat helteet on nyt ainakin hetkeksi kuulemma jääneet taa. Tosin sateet on saaneet vielä odottaa itseään. Luonto kyllä tykkäis kovasti kun nyt hiukan satelis.

Mä muuten tuos viikko sitten tein pari hankintaa tuohon rakkaani terassille. Hommasin lemmikin jota hoitaa...hehheh. Lähdin siis hakemaan amppelikukkaa ja päädyinkin sitten miljoonakelloon, josta hoidon osuessa vaikka ihan vahingossa kohdalleen niin etten tapa sitä ensimmäisen kuukauden aikana, pitäis kasvaa valtavan ihana iso kukkapehko. Katsotaan miten mun käy. Mukaan toki tarttui sitten vielä amppelimansikkakin, jonka kanssa sitten saakin olla todella tarkkana. Mä en oo mikään viherpeukalo mutta jos jotain niin ulkokasveja mä oon aina saanut pysymään hengissä. Sisäkukkia en millään, en vaikka päälläni seisoisin niille juttelemassa. Laitan tähän kuvan miltä ne näyttää tässä vaiheessa joten voidaan sitten tuonnempana katsoa miten hortonomin taidot on kehittyneet ;)

Amppelimansikka

Miljoonakello



Tämä viikko on töiden suhteen nyt sitten viimeinen kun lapset ovat vielä talossa ennen kesälaitumille kirmaamista. Viikko on työntäyteinen, itse asiassa ihan kaikkea mä en vielä edes tiedä mitä eteen tulee. Todistusten tulostelua lukuunottamatta. Tänään tehtiin kevätretki Tampereen Komediateatteriin katsomaan näytelämää Hui Kauhistus. Retkellä oli mukana koko koulun väki aina pienimmistä eskareista kutosluokkalaisiin asti. Ihan mukavaa oli, vaikka tietty monenlaista asiaa piti ottaa huomioon kun lähes 100 henkeä liikkuu paikasta toiseen.

Ulkona näyttää tällä hetkellä hiukan harmaalta, mutta päätin tehdä tänäänkin lenkin tuossa hiukan myöhemmällä. Eilen juoksin pitkästä aikaa ja täytyy olla tyytyväinen että pystyi edes 1,5 kilsaa juosta yhteen mittaan. Paremmin kun silloin viime vuonna kun juoksun aloitin. Tästä on hyvä jatkaa.

Hei...Halaa tänään jotain sulle rakasta. Älä koskaan unohda kiittää läheisiäs siitä että ovat ja pysyvät.Tehdään kiva loppuviikko!!

Rakkaudella,
Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti