maanantai 4. syyskuuta 2017

TRATTORIA AUKIO, JYVÄSKYLÄ

Viikonloppu taas oli ja meni. Siihen mahtui vähän juhlaa, vähän kyläilyä, vähän leikkiä, vähän syvälle menevää keskustelua, vähän huoltajamurhetta, paljon onnea, iloa ja hyvää fiilistä.

Lauantaina me käytiin juhlimassa Akin aikuiseen ikään saapunutta tyttöä. Olin varannut meille pöydän ravintolasta, jonka päivänsankari oli itse meille vinkannut. Tämmönen paikka

Paikka oli siis Trattoria Aukio, italialainen keittiö, joka sopii meikäläiselle ihan erinomaisesti. Ruoka oli kyllä ihan todella hyvää. Päädyin broileriin vaikka monet muutkin annokset kyllä houkutti kovasti.


Pollo di patto oli tämän ihanuuden nimi ja sitä sai kyllä syödä myös silmin. Esiinpano oli oikein onnistunut, maut oli selkeitä ja sointuivat toisiinsa todella hyvin. Oltiin myöskin yhtä mieltä siitä, että annoskoko oli oikein sopiva. Tilaa jäi nimittäin vielä jälkkärillekin joka oli mun kohdalla, itsestäänselvästi, gelatoa. Makuja oli tosi monenlaisia ja jäätelö oli itse valmistettua. Jallukahvi valikoitui tällä kertaa mun makuelämykseksi. Nam!!


Jos Jyväskylässä päin liikutte, niin suosittelen käymään.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti