maanantai 14. elokuuta 2017

HEKTINEN TYÖVIIKKO HUIPENTUI SATAMA FESTAREIHIN

Viime viikko menikin ohi yhdessä hujauksessa orientoituessa töiihin. Koulumaailmassa nämä ekat viikot kouluvuoden alkaessa on todella hektisiä kun kaikki kuljetusasiat on hoidettavana ja kattoa että perheet saa tarvittavat tiedot perille. Paljon siis konttorirotan hommia on sisältynyt viime viikkoon mutta ei se mitään, kun tietää ettei se ihan tämmösenä tuu jatkumaan. Mä kuitenkin heti jo noiden kolmen ekan koulupäivän aikana kaipasin luokkaan. Noitten lasten kanssa on vaan jotenkin niin kiva olla. Tuntuu, että se on se mun juttu.

Viikonloppu tuli kuitenkin ihan kreivin aikaan sillä sen verran hektisiä oli työpäivät. Mistä sinänsä tykkään kans. Mä tykkään että kun ollaan töissä niin sitten sitä tekemistä on. En oo välttämättä mikään kahvitunnilla notkuja. Viikon varrella toki tuli katottua noita yleisurheilun MM kisoja joka päivä kohtuu myöhään asti. Mutta oli meillä taas perjantaina päivällinenkin melko namia. Lohta ja kasviksia.



Perjantaina oli tosi kiva sää ja ulkona terassilla tulikin siinä istuttua iltaa ennenkuin lähdettiin pitkästä aikaa vähän laulelemaan karaokea. Meidän hyvä ystävä Tuula oli myös paikan päällä ja meillä olikin tosi hauska ilta vaikka mulla vähän meinas ollakin väsy. Kummasti sitä hyvässä seurassa jaksaa vanhakin tanssia ;)

Lasinenkin voi laulukirja olla

Aki lauleskeli muutaman biisin, mä en tällä kertaa sittenkään

Lauantaina oli taas festaroinnin aika. Lähdettiin Laukaalle Satamafestareille. Oli tarkoitus ottaa oikein pitkän kaavan mukaan ja käydä kattomassa jo 14.30 Anttu Railion veto,mutta saatiinkin sitten niin tärkeitä vieraita että päätettiin lähteä vasta illemmalla. Tällä kertaa mentiin ihan omalla autolla eli tarkoituksena ajella yöllä sitten kotiin.



Festarit oli oikein kivat, ei todellakaan mitään massameininkiä vaikka porukkaa olikin ihan mukavasti. Tunnelma oli kuitenkin sellanen pikkufestarin eli vähä ikäänkuin kyläjuhlan meininkiä. Ruokapaikkoja oli tarjolla todella hyvin eikä tiskeille tarvinnut jonotella. Kaikki toimi hienosti ja keikat oli kyllä ihan kymppejä. Ekkuna lavalla meidän saapuessa paikalle oli The Comedians eli eturivin stand up koomikoista koostettu bändi. Ensin tietty hiukan stand uppia ja siihen keikka päälle. Aluksi ei oikein tiennyt miten poppooseen ois pitänyt suhtautua mutta lopulta koomikot tarjosivatkin ihan kelpo musiikkielämyksen. Tokikin huumorilla maustettuna.

Vesterinen yhtyeineen oli mulle uus tuttavuus livenä vaikka toki tiedän heidän biisejään että ne kyllä kolahtaa. Aina on kuitenkin hiukan eri asia nähdä bändi livenä. Mä olin ihan myyty, olihan järjettömän hyvä keikka. Pakko päästä pian uudestaan. Tutustu ihmeessä Vesterisiin täällä

 
Keli oli todella lämmin kun mentiin. Varauduttiin vesisateeseen, sillä semmosta oli luvattu. Jopa myrskyäkin mutta kun pääsimme ns. pelipaikoille niin ei kyllä sadetakkia tehnyt mieli päälleen vetää. Niinpä siis otettiin vaan kertakäyttösadetakit varmuuden varalle mukaan. Ja mitenkäs sitten kävikään juuri kun Apulannan keikka oli alkamassa. Kuulutettiin että Helsingissä oli riehunut melkoinen myräkkä, joka oli keskeyttänyt jopa Flow festarit siellä. Oli toiveissa että myrsky kiertäis tuon meidän festaripaikan mutta pieni jännitys oli päällä.

Hiukan ennen Apulannan keikkaa sitten taivas aukeni. Saatiin sadetakit vedettyä päälle niin alkoi sataa oikein kunnolla ja sitä kesti sitten koko keikan ajan. Saatiin juuri ja juuri tihkusateessa syötyä ruuat ennen suurempaa sadekuuroa. Oli muuten hyvät festarimätöt. Pulled porkia lisureineen.







Tässä me ennen kun Apulanta astui lavalle.




Apulannan keikan aikana sateen lisäksi leiskui salamat pimeällä taivaalla. Jotenkin osuvasti kun Apulanta laulaakin valoista pimeyksien reunoilla :D Tämmönen pumppu on Apulanta 
Keikan päätteeksi olikin sitten lähes 15 minuutin ilotulitus jossa kuuleman mukaan ilmaan ammuttiin 80000 euroa. Olihan muuten mahtava homma, koskaan nähnyt vastaavaa.


Tosi hyvä oli tämäkin keikka mutta pääasiassa odotin kyseiseltä illalta Haloo Helsingin keikkaa. Kyseinen bändi on mulle tosi tärkeä ja niiden keikoilta oon niin monta kertaa saanut voimaa ja sellasen virtapiikin että on jaksanut taas eteenpäin. Eihän ne nytkään jättäneet kylmäksi varmaan ketään. Sade oli lakannut ja saattoi vaan fiilistellä pimenevässä illassa voimaannuttavia välispiikkejä, energistä musiikkia sekä esiintymistä ja visuaalista ilotulitusta. Aaaa että.



Oli kyllä mahtava ilta jälleen kerran. Musiikilla on kyllä valtavan voimaannuttava vaikutus ei voi muuta sanoa. Yöllä oli sitten vähän tylsä ajella kotiin sillä oli tosi pimeää ja vettäkin tiputteli jonkin verran. Yömyssyn jälkeen maistui kyllä uni.

Sunnuntai menikin sitten lepäillen ja urheilua tallenteilta katsellen. Ihan rauhallisissa merkeissä. Keräten voimaa taas uuteen työviikkoon.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti