keskiviikko 30. elokuuta 2017

TYKY ALOITTI VIIKONLOPUN

No niin... Vihdoin täällä. Mistähän sitä oikein alottais purkamaan kaikkea viikonloppuna tapahtunutta. Noh, josko mentäis perjantaihin ja työpäivään joka oli kyllä kaikkea muuta kun tavanomainen. Ensin päivällä meillä oli koko koulun yhteinen ulkoilupäivä, taikka lähinnä urheilupäivä. Ruokailuun asti kierrettiin pihassa luokittain erilaisia lajipisteitä läpi. Pituutta, kuulaa, pallon heittoa, erilaisia juoksulajeja ja ulkopelejä. Oikein mukavaa.

Sitten kun oppilaat lähtivät ruokailun jälkeen kotiin niin meillä alkoi tyky iltapäivä. Lähdettiin ensin kohti läheistä näkötornia missä saimme hetken hiljentyä upeitten maisemien äärellä. Oli oikein mukava katkaista työpäivä ja vaihtaa vapaalle. Meille oli järjestetty pullakahvitkin tuola näkötornin juurella. Jo siinä huomasi ihan uusia puolia työkavereista kun työminät alkoivat karista pikku hiljaa. Oli oikein rento ja mukava fiilis...

Me jatkettiin siitä sitten matkaa meidän rehtorin mökille, jonne oli järjestetty kaikkea kivaa meidän varalle. Mökki oli jo itsessään niin ihanalla paikalla ja miljööltään juuri sellainen joka puhuttelee mua. Voisin kuvitella hyvinkin itselleni juuri tuollaisen paikan jossa akut latautuu ja voi vaan istua rauhassa järvelle tuijotellen.

Meidän eka homma oli batiikkivärjätä paidat itsellemme. Niistä tulikin todella hienot.


Tämän homman jälkeen meidän arvottiin kahden hengen joukkueisiin ja alkoi mittelöt sekä ilma-ase ammunnassa että petanque pelissä. Ammunta oli aivan superhauskaa ja sitä voisin haluta harrastaa vaikka enemmänkin. Petanque oli meille kaikille lähes uusi tuttavuus joten siinä kyllä oli tuurilla iso osuus pelissä.

Kun pelit oli pelattu ja tulokset julkistettu, oli aika lähteä syömään. Meidän rehtori osoittautui kyllä melkoiseksi pitokokiksi sillä kaikki ruuat oli aivan käsittämättömän hyviä. Oli savustettua lohta, siikaa, lämmintä ja kylmää salaattia, aurajuustokastiketta ja kaikkea pientä hyvää lisuketta. Kaikki sopi mauiltaan tosi hyvin yhteen ja syödä piti tietenkin ihan mahan pullolleen.

Jo pelkät tuoksut huumasivat

Lämmin kanasalaatti

Suussa sulava jälkkäri



Ruuan jälkeen oli niin ähky ja väsy ettei oikein oisi jaksanut tehdä enää mitään mutta onneksi pakotin itteni naisten kanssa rantasaunaan. Olipa jumalaiset löylyt ja kattokaahan mitkä maisemat saunan terassilta. Mä olin taas ihan omimmassa elementissäni.



Ilta oli oikein todella mukava. Mä viihdyin tämänkin työporukan kanssa oikein hyvin. Olisin ehkä viihtynyt vähän pidempäänkin mutta mulla oli lauantai aamulla lähtö seuraavaan paikkaan joten piti päästä ajoissa nukkumaan.



Tähän loppuun vielä pikkuruinen tunnelmakuva mökkimaisemasta :) Viikonloppu oli vasta alkamaisillaan..

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti