lauantai 19. elokuuta 2017

TYKYPÄIVÄÄ

Tämä työviikko ei ollut ollenkaan niin paha kun viime viikko. Mä keksin hyvän keinon jonka avulla saada tehtyä joku työ aina loppuun asti toisten häiritsemättä. Laitoin yksinkertaisesti oveen lapun että "älä koputa.Tuumaustauko". Lappu aiheutti paljon kysymysiä mutta myös sen, että mä todella sain yhden aikaa vievän asian tehtyä ihan alusta loppuun asti. Jes!!

Työviikko päättyi erilaiseen perjantaihin, sillä töitä mulla oli vaan ruokailuun asti ja sen jälkeen lähdin itsensä sivistyjohtajan kutsumana viettämään tyky- iltapäivää. Hän järjesti kaikille koulupuolen sihteereille tämmösen virkistysiltapäivän joka tällä kertaa oli tuossa Serlachius museo Göstassa. Mentiin aluksi syömään kolmen ruokalajin menu. Harmittaa etten viittinyt ottaa kuvia niistä annoksista sillä ne olivat kyllä sekä kauniita että maukkaitakin. Alkuruokana oli listan mukaan Samettista kukkakaalikeittoa, ilmakuivattua possua sekä kuusenkerkkää . Todella maukasta. Pääruokana kaikki valitsivat kalaa joka tällä kertaa oli siikaa. Listalla nimellä Päivän kalansaalis. Annoksessa oli maa artisokkaa, retiisiä ja yrttejä sekä palsternakkapyrettä. Nam ja nam!! Jälkiruokana nautimme tosi ihanan makuyhdistelmän eli Minttusuklaata, mansikoita ja oliiviöljyjäätelöä. Annos oli lisäksi koristeltu aidoin syötävin kukkasin. Tosi kaunista ja ihan suussa sulavaa suorastaan. Täytyy sanoa, että eihän nuo annosten koot nyt meikäläisen rekkamiehen annosten rinnalla ole kyllä koolla pilattuja mutta makunautinnot on ihan jotain tavanomaisesta poikkeavaa. Suosittelen käymään jos täällä päin liikutte täälä Göstan ruoka- ja juomalista.

Ruokailun jälkeen käytiin sitten vielä tutustumassa museon viiteen eri näyttelyyn. Osa puhutteli enemmän osa vähemmän ja osasta mä en ilmeisenä maalaisjunttina ymmärtänyt oikein mitään :)
Kaikkein parasta oli vielä se, että kaiken tuon jälkeen päästiin viikonlopun viettoon kotiin. Olin siis jo hyvissä ajoin kotona. Viikonloppu saattoi siis alkaa oikein rentoutuneena ja hyvällä fiiliksellä. Aki tuli töistä kotiin tyttärensä kanssa ja siinä se menikin ilta mukavasti. Odotin pitkää iltaa Akin kanssa sen jälkeen kun typy lähti kotiin mutta työn raskaan raataja väsähti jo puolilta öin. Mä sitten vielä kuluttelin aikaa mesetellen rakkaan ystävän kanssa joka on Turkin maalla.

Tänään päivä alkoi heti tosi synkkänä, sateisena ja harmaana. Koko päivä on ollut kuin märkä rätti vasten kasvoja. Onneksi me lähdettiin hiukan shoppailemaan iltapäivällä niin sai kivasti aikaa kulutettua ilman, että tarvi nuokkua sohvalla jatkuvasti. Sitä se nimittäin on ollut sitten sen jälkeen kun kotiin on tultu. Tehtiin ruuaksi salaattia, että vähän kevyemmin välillä. Silti ruoka jysähti pahasti jäseniin ja uni meinas tulla väkisin.

Nyt on sitten aika rauhallisen koti illan kun saadaan yövieras tänne meitä viihdyttämään. Kivaa on se!!

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti