torstai 10. elokuuta 2017

VAUHTIAJOT 2017 LAUANTAI

Viime vuonna Seinäjoen Vauhtiajoilla rokatessa meni kolme päivää putkeen, tänä vuonna riitti yks päivä. Lähdettiin pelipaikoille lauantaina, upeiden naisartistien päivänä. Aki tietenkin märän päiväunensa Anna Puun perässä. Mulle kelpas lähes koko kattaus. Ihan porttien auettua ei paikalle vielä menty, sen verran hyvät ja tärkeätkin keskustelut meillä oli siinä lähtiessä. Vähän niistä jäi jopa mietintämyssyyn mutta ei siitä enempää tässä.

Onneksi sade ei suuremmin rokkaamista haitannut joten saatiin nauttia keikka toisensa jälkeen. Hyvää musiikkia, yhteislaulua, tanssia... Festareita parhaimmillaan!!



Ensin käytiin kattomassa Aikuista Täydellistä Naista eli Paulaa.... Paulasta enemmän täällä...


Toisena vuorossa oli Petra.... paljon tukeutuen Vain elämää- sarjasta tuttuihin cover biiseihin mutta mikäs siinä. Hyvä oli meininki ja energia!!


Sitten vaihdettiin taas lavaa ja vuorossa oli ihku Erin. Tykkäsin oikein kovasti. Tutustuhan Eriniin täällä



Näiden fiilisten jälkeen sitten lähdettiin odottelemaan Anna Puuta lavalle.... Keikka ei pettänyt tälläkään kertaa, vaikkakin olin itse sitä mieltä että Lapualla oli parempi keikka. Nyt oli ehkä näkyvissä hiukan jonkinlaista väsymystä, en osaa sanoa miksi. Vaisumpi keikka siis kun Lapualla mutta ei missään nimessä laimea. Ihanahan Anna on aina....  Kattokaa vaikka...



Vielä kun palan painikkeeksi käytiin kattomassa Chisun keikka niin siinähän sitä olikin makeaa yhdelle illalle. Tällä kertaa päätettiin jättää Kotiteollisuus ja 69 eyes kattomatta. Käytiin vielä sitten yksillä lasillisilla hotellin lähellä ennenkun oli aika mennä nukkumaan taas yhtä kokemusta rikkaampana.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti