lauantai 21. syyskuuta 2019

SYKSYISIÄ FIILIKSIÄ

Mikä on tämä tilanne? Kello ei oo lauantai aamuna kun kahdeksan ja mä oon ollut hereillä jo hyvän tovin. Samaa on ollut havaittavissa tällä viikolla muinakin päivinä, sillä joka aamu oon herännyt ainakin 10 minuuttia ennen kellon herätystä. On tuntunut siltä, että unta on tullut siihen mennessä riittävästi eikä olo oo tuntunut niin raskaalta. Aika jännä sinänsä. Monen viikon väsymyksen jälkeen alkaa aamut olla jo hiukan kevyempiä. Hyvä niin.

Tämä viikonloppu on mun osalta omistettu ihanille ystäville. Oon kohta lähdössä ajelemaan Tuuriin missä mulla on treffit rakkaan ystävän kanssa. Nähdään tietenkin ihan liian harvoin, mutta nyt on luvassa höpöttelyä oikein ajan kanssa. Illalla vielä sitten treffaan toista ystävääni Maijua. Maailma parantuu ainakin tänään niin, että kaikki palaset loksuu kohdalleen. Aki lähtee työporukan kanssa tyhy päivää viettämään joten tälle viikonlopulle ei tarvi muuta sitten suunnitellakaan. Eilen haettiin sangollinen omenoita Akin äidin luota ja tänään saan niitä vielä runsaasti lisää toisaalta joten huomenna onkin sitten soseen keitto päivä.

Töissä meni loppuviikko tosi kivasti. Tuntui, että sain todella paljon aikaan ja kaikki rästit, mitkä oli olleet siellä takaraivossa jyskyttämässä, tuli tehtyä valmiiksi. Eilen sitten lähdinkin 45 minuuttia aikaisemmin töistä ja otin ylitöitä vähän takaisin. Oli kiva alotella viikonloppua hyvissä ajoin.

Mua hämmästyttää ja ihastuttaa tuo luonto juuri nyt erityisen paljon. Tämä syksyn väriloisto on kyllä jotain mihin ei ikinä totu. Monet tuttavat on laittaneet kuvia tuolta pohjoisesta, missä se on tietenkin ihan eri mittakaavassa mutta kyllä täälläkin niin kaunista on että aamuisin tekisi mieli pysähtyä monta kertaa kuvailemaan. Harmi vaan, että mulla on tapana lähteä niin viime tipassa ettei ehdi pysähtyillä. Ainakin parina aamuna, kun asteet on olleet lähellä pakkasta tai siellä pakkasen puolella, on peltojen ja vesien yllä leijunut ihan taianomainen usva. Niin kaunista.


Kotipihamme puu alkaa pukeutua syyspukuunsa


Yksi ehdoton syysväri

Tässä toinen syksyn väritys

Mä sitte tykkään just näistä kirpsakoista syysaamuista kun saa vetää jo pipon päähän ja laittaa paksumpaa takkia päälle. On ollut kuitenkin kuivaa ja sitten päivää kohti aurinko on tervehtinyt lämpimästi. Tälläistä syksyä sitä jaksais vaikka miten kauan. Tänään sitten aamu aukenikin sateisen harmaana joten oikein hyvä päivä lähteä treffeille.

Nautitaan vuodenajoista! Ne on meidän suuri rikkaus.

rakkaudella,
Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti