torstai 4. maaliskuuta 2021

KAASOHOMMIA

 Mä kirjoitan tätä matkalla pikku kevätlomaselle rakkaani kanssa. Siitä myöhemmin enemmän..

Haluan palata vielä muistoissani viime viikonloppuun joka oli monella tapaa ihanin aikoihin. Siihen sisältyi monenlaista tunnetta ja monia ihania ihmisiä. Rakkaita, läheisiä. Kaikki alkoi heti perjantaina kun lähdettiin heti työpäivän jälkeen ajelemaan kohti Pohjanmaata. Kamat oli laitettu valmiiksi jo edellisenä iltana joten tarvitsi vain pakata ne autoon valmiiksi. Matkalla pysähdyttiin ostamaan vähän ruokatarpeita ja muistamisia mm. isälle ja kummitytölleni. Meillä olikin tällä reissulla monta muistettavaa sillä kolmen synttärisankarin lisäksi juhlittiin vanhinta lapsukaistani joka sai jo toiset ammattipaperit käteen. Mama is proud 😍

Perjantaina siis vietettiin iltaa mun vanhempien luona jonne tuli myös omat tyttöseni. Kahviteltiin, vein mukanani jopa mansikkakakun ja itse tekemääni pitsaa. Skumppa poksautettin ja kilisteltiin Jennin saavutukselle. Oon kyllä tosi ylpeä että hän isoista ongelmista huolimatta sai nuo paperit vihdoin ulos. Upeaa!!

Lauantaina oli sitten vihdoin kauan odotettu päivä kun päästiin makutuomariksi hääpukuja kattelemaan. Olin jo ajatellut etten ehkä ikinä enää pääse morsiuspukuja pyörittelemään ellei sitten omat lapset pyydä aikanaan mukaan. Mikäli naimisiin ovat ylipäänsä  menossa. Laskin että tämä oli mun viides kerta kaason ominaisuudessa pukuja kattelemassa. Ainahan se on yhtä tunteisiin vetoavaa. 

Paikka jossa me käytiin oli Bohola Seinäjoella. Täytyy kyllä antaa aivan täydet pisteet paikan hengettärelle joka loi sovitustilanteeseen niin välittömän ja ihanan fiiliksen että oli kiva olla. Meitä oli iso 7 hengen porukka ja tuntui kyllä että oltiin kaikki tervetulleita. Satu sovitteli 6 hyvin erilaista pukua ja jännä sinänsä että ensimmäinen oli se johon lopulta päätyi. Oli kyllä tosi upea puku joka sopi loistavasti niin teemaan kuin morsiamelle. Eipä siihen koko ihanuuteen mennyt kun vajaa tunti.  Bohola ihana Sanna antoi meille myös vinkin kenkäkaupasta jossa olisi miesten kenkien loppuunmyynti. Niinpä matkalla syömään bongasimme kyseisen Paulan kengän ja päätettiin piipahtaa kattomassa mitä sieltä löytyis. Saimme jo toisen kerran samalle päivää aivan upeaa palvelua ja lopputuloksena oli että sulhanen löysi itselleen kengät, Aki kahdet ja taisipa siinä naisten kenkiäkin lähteä pussillinen joukkoon. Aika hyvä viimeisen aukiolotunnin myynti mutta myyjätär saa kyllä ottaa kunnian tästä itselleen loistavalla asiakaspalvelulla. 







Syömässä käytiin pitseria Piikissä enemmistön päätöksellä ja hyväksi valinnaksi osoittautui sekin. Onnistunut reissu kaikkiaan. 

Jäätiin sitten tuolta reissulta yökylään siskoni luo että saatettiin illalla suunnitella hääjuttuja, tarkennella hääparin ajatuksia juhlien suhteen ja sopia vähän mitä hankintoja tarvitsee kattella jne. Siinä tietenkin vähän nautiskeltiin syömisellä ja juomisella samalla. Paljon parisuhdeasiaa illan mittaan,  ajatusten vaihtoa ja läsnäoloa. Mulla oli niin hyvä fiilis illalla nukkumaan mennessä että huomasin ajattelevani että näitä iltoja mä kaipaan elämääni. Että voi jutella vähän pintaa syvemmältä. Nytkin oivalsin monia asioita jopa itsestäni ja sain ajatuksia joiden pariin palaan aina tilaisuuden tullen. 

Ihana, voimaannuttava viikonloppu. 

rakkaudella, 

Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti