tiistai 12. heinäkuuta 2016

TIISTAIN TIIMOILTA

Nyt kyllä on pakko sanoa, että tämän aamuinen lenkki ei ollut piristävimmästä päästä. Ilma on niin kosteaa ja jotenkin hapetonta, että melkeinpä toivois ukkosen tulevan ja vähän edes raikastuttavan. Hiki valui heti alkulenkistä ja kun tehtiinkin sitten vähä normaalia pitempi lenkki, tietenkin ilman että olin syönyt muruakaan niin kyllä voi sanoa että lenkki tuntuu eri tavalla kun jonain muina aamuina. Tällä hetkellä kropassa tuntuu eilinen maalaus urakkakin, sen huomasin. Eilen siis jatkettiin maalaus urakkaa kun kerrankin oli ilta ettei tullut vettä. Muutama tunti siinä vierähti mutta saatiin maalattua nuo molemmat päädytkin mihin nimemomaan tarvitaan sitä nosturia. Hyvä fiilis on siitä, että saatiin maalattua kaikki mutta vähän mua vaivas kun meni niin myöhälle. Lähinnä siis noitten meidän vieraiden takia. Just eilen oli ollu nuorisovaihdon puitteissa vähän lyhyempi päivä joten pojat tulivat väsyneinä ja valmiina menemään unten maille. No se nyt ei tuotta metelissä varmaankaan onnistunut joten se nyt mua vähän tietty harmitti. Maalaus kuitenkin on niitä hommia, jotka vähän riippuu keleistäkin joten eilen kun siihen asiaan oli aivan ihanteellinen ilta niin pakko oli tehdä. Tänäänkin jo näyttää harmaalta, ja siltä että sataa voi koska vaan.

Mä oon muutenkin tosi väsy nyt tänään. Oon mielestäni ihan hyvän yön nukkunut mutta silti peilistä tuijottaa lähes vieraat kasvot. On niin väsynyt, että naama roikkuu taas kun se kuuluisa kilpapyörän satula. Tarttis tehdä jotain naamalleen! Tää kesä on kyllä sellaistakin syöminkiä ja juominkia ja liikunnan puutetta, että ei tietty ihme jos alkaa pikkuhiljaa vähän pöhöttymään. Tai siltä ainakin tuntuu! Oon koittanut jo syömisten suhteen tehdä vähän ryhtiliikettä, salaattibuffet on taas tullut oikeinkin tutuksi ja hyvä niin. Korkkikin on nyt ollu viikon verran kiinni, yhtä vahinkoa lukuun ottamatta kun käytiin sunnuntai iltana terassilla yksillä. Mutta se oli ystävän hätätilanne joten eihän siitä nyt voinut kieltäytyä, eihän ;) Kyllä tämä tästä taas.....

Nyt pitäis keksiä jotain kivaa tekemistä tälle päivää. Villekin on täälä <3 ja just kyselin mitä hän tahtois tällä viikolla tehdä. Ei raasulla oo mitään toiveita. Mutta mitäpä sitä nyt muuta tuon ikäisenä itekkään teki, kun kavereitten kanssa vietti aikaa. Ville pyöräilee paljon serkkupoikiensa kans ympäri kyliä ja pyörän mittariin kyllä tulee kilometrejä joka vuorokaudelle melkoisesti. Uimassa pojat piipahtaa kun siltä tuntuu ja muuten vaan keksivät kaikkia kivaa tekemistä. Siinähän sitä on kaikki mitä kesälomalla tarvii. Tälle viikolle oltiin suunniteltu Ähtärin reissua mutta kun sääennusteita kattoo, niin päätettiin suosiolla siirtää ens viikkoon. Pojat on menossa sinne Flowparkiin joten se ei oikein tunnu kivalta ajatukselta kaatosateessa, sen kummemmin kun eläinpuistokierroskaan. Nooh, katellaan. Ihan kiva kun ei ookkaan mitään sen ihmeempiä suunnitelmia. Loma on aina Lomaa.

Nyt vihdoin sain syötyä, tänään kasasin tuoresalaatti, nuudeli, kana. lihapulla, feta, coleslaw salaatin tuolta salaattibaarista. Aika jännät makuyhdistelämät eikö vaan. Sitten vielä salamisämpylä siihen kylkeen niin kyllä nyt taas pärjää, palan matkaa :) Suihkun kautta tiistaipäivään.

- Sartsa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti