maanantai 27. maaliskuuta 2017

KOVAN PÄIVÄN KUULUMISIA

Tässähän alkaa pikkuhiljaa olotila tasottua työpäivän jälkeen. Kun kohta saakin mennä jo nukkumaan 😊 Työpäivä oli kyllä aika haipakkaa, kiireisin tuola paikassa tähän mennessä. Justiin tuossa Hänelle tuumasin, että onneksi työ itsessään on kuitenkin ihan mukavaa. Sellasta juurikin mistä tykkään, että saa tehdä monenlaista ja tilanteet vaihtuu päivän mittaan. Ja kunhan tästä kunnolla pääsee sisään noihin töihin niin mä luulen että tämän päivän tyyliset kaoottisuudet jää vähemmälle. Nyt vaan kaikki kaatuu päälle kerralla sillä joudun nyt ihan pystymetsästä opetella todella pienessä ajassa paljon uusia asioita. Mutta kyllä ne siitä yks kerrallaan muuttuu rutiinimmaksi. Näin mä uskon ja miksipä ei muuttuis, onhan niin käyny ennenkin.

Koulumaailmassa tää kevät vaan on kiireistä aikaa kun tänäänkin alottelin esim. kirjatilausten tekemistä. Sitten kun ei itellä oo vielä tuotteisiin mitään kosketusta niin täytyy olla vaan toisten varassa. Se ehkä aiheuttaa itselle sellasta  epävarmaa olotilaa ja on tälläselle töiden suhteen erittäin itsekriittiselle tyypille vähän myrkkyä. Mä nimittäin tunnustan että mulla on paha tapa töiden suhteen laittaa rima hirveän korkealle ja vaadin iteltäni aivan liikaakin. Tyyliin että oothan sä nyt jo 2 päivää tätä tehnyt niin on hallittava kaikki. Ihan tyhmää!!

Töiden jälkeen olin ihan poikki ja oli ihanaa tulla kotiin kun fakta nyt vaan on se, että Rakkaani saa mut aina hyvälle tuulelle. Raukka kyllä joutui tänäänkin kuuntelemaan mun armotonta paasausta töihin liittyen. Noh, mua helpotti se että sain purkaa höyryt ulos. Hän tietää sen, kuuntelee ja vaihtaa sitten sujuvasti aiheesta toiseen kun tarve vaatii.

Nyt on syöty hyvin, käyty vähän shoppaamassa ja katottu telkkaria. Enää suihku ja tutimaan. Huomenna hiukan rauhallisempi päivä tiedossa.

Uus viikko alussa ja kohti tupareita sekä lapseni syntyäreitä mennään.

- Sartsa -

lauantai 25. maaliskuuta 2017

RETKI TALLIELÄMÄÄN

Tämän lauantain teemana on retkipäivä tapaamaan vanhinta lapsukaistani joka asustaa hevostilalla ja työskentelee siellä. Aika harvoin tulee nähtyä lähinnä välimatkan mutta ehkä vielä enemmän tallityön luonteesta johtuen. Sitä vapaata ei ihan hirveesti oo nimittäin. Nyt sitten päätin lähteä käymään kun sain osaksi matkaa myös seuralaisen, sillä Hänellä oli menoja matkan varrelle.

Kylmälän kylä, missä tämäkin talli sijaitsee, on Kirkkonummella ja tuossa tänne jo ajellessa huomaa että talleja täällä on ihan vieri vieressä. Mihin vaan katsookin niin näkyy idyllisessä maalaismaisemassa sijaitsevia puna-valkoisia tallirakennuksia, valkoisin aidoin rajattuja laitumia, erivärisiä hevosia ja monenmoisia hevoskuljetus autoja. Ja kun pääsee sisälle näihin tallialueella sijaitseviin asumuksiin niin musta tuntuu ihan kun tulis jonkun satukirjan sivuille. Kaunista!!

Mä uskaltauduin suoraan talliin kun tänne saavuin sillä Jennillä oli vielä vähän työt kesken. Sen jälkeen lähdettiin heti syömään. Käväistiin Turkki taustaises pizzeriassa ja tässä oli moneen muuhun verrattuna se ero, että sai oikeaa kanakebabia eikä pelkästään sitä nautaversiota mitä joka paikassa on. Ja ehdottomana pisteenä iin päällä se, että sieltä sai turkkilaista olutta eli Efesiä. Täytyy sanoa, että tuo makukokemus vei mut muistoissani Marmariksen ihanaan lämpöön. Kattokaa nyt millanen annos mulla oli:

Vatsa pinkeänä me lähdettiin sitte hakemaan kaupasta vähä namuja ja jälkkäriksi löysin tätä ihanuutta:
Nam!!!!!
Mutta tässä muutama kuva siitä miltä täälä päin näyttää. Osa kuvista on iltakävelyn varrelta. Ruokailun jälkeen oli nimittäin otettava nokoset ja sitten olikin olotila niin tukkoinen että oli melko pakko lähteä hiukan käveleskelemään. Ja hyvä niin, sillä ilta oli ihan nätti ja nämä maisemat täälä on kyllä mahtavat. Teki oikein hyvää kaikin puolin.

Kuvia täältä:







Nyt illan oonkin sitte vaan istuskellut telkkarin äärellä rentoillen. Mukavaa!! Vaikka Jennin on pitänytkin olla töissä lähes koko ilta.

Nyt kohta nukkumaan että jaksaa huomenna ajella kotia kohti. Matkaa on edessä kolmen tunnin verran. Ainiin ja ens yönä siirtyy kellokin kesäaikaan.

Rakkaudella,
Sartsa

perjantai 24. maaliskuuta 2017

VÄSYÄ JA VAIHTUVIA TILANTEITA

Tällä viikolla mä oon saanut olla taas töissä maanantaita lukuun ottamatta ihan koko viikon. Vaikka työ onkin kovin mukavaa ja vaihtelevaa niin tällä viikolla on jostain  ihmeen syystä ollut tosi nihkeää. Oon nukkunut mielestäni yönikin ihan loistavasti ehkä kerran unesta havahtuen mutta silti aamulla herääminen on ollut työn takana. Luomet on ollut kun liimattu kiinni ja kellon soidessa on ollut vaan yks ajatus, vielä ihan ihan vähän unta kiitos. Iltaisin Rakkaani on lukenut kirjaa nukkumaan mennessä mutta mä oon vaan käpertynyt peiton alle viereen ja sammunut kun saunalyhty niin, ettei mulla oo mitään havaintoa kauanko lukuvalo on päällä pysynyt. Mikähän kevätväsymys tässä nyt sitten yrittää ottaa niskalenkkiä, pyh!!

Töissä on yllättäen tullut tilanne, että olenkin joutunut kohtuu tiukalla aikataululla omaksua taas uusia asioita ja työt on välillä kasaantuneet niin, että pientä hengen ahdistusta on ollut havaittavissa. Liekö siinä yksi syy siihen miksi on ollut niin kovin väsynyt olotila. Toisaalta väsyä kyllä valittavat muutkin kun vaan mä joten josko tämä nyt vaan olis ollut tällänen viikko. Ihanaa on ollut se, että kevät aurinko todellakin on ollut kutittelemassa poskipäitä useampanakin päivänä. On se kyllä melkoinen energian lähde. Kiitos sitä lisää tulevillekin päiville!

Maanantaina en ottanut työpäivää vastaan vaikka tarjottiin, sillä tein päiväreissun kotikonnuille mikä kyllä tuli hyvään saumaan. Mulla olikin ollut jo kovasti ikävä. Rakkaani lähti mun kaveriksi, sillä sattuipa Hänelläkin olemaan vapaapäivä. Sielä me sitten saatiin nähdä rakkaita, leikkiä lasten kanssa ja käytiinpä syömässäkin lasteni kanssa. Onneksi saatiin maksimoitua yhdessä vietetty aika vaikka noin tiukalla aikataululla oltiinkin matkassa. Oli mukava jutella siinä syönnin lomassa.

Huomenna onkin sitten aika laittaa auton nokka kohti Kirkkonummea ja lähteä esikoista treffaamaan. Tosi mukava vihdoinkin päästä käymään Jennin luona. Siitä lisää sitten tuonnempana.

Laittelen tässä uusia Vallilan mattojani lattiaan. Oon niihin tosi tyytyväinen, sillä kauan mä jouduinkin ettiä eteisein ja olkkarin mattoja jotka miellyttää silmää. Väliaikaiset versiotkin on toki hankittu mutta koko ajan oon etsinyt mieleisiä. Päädyinkin sitten olkkariin hankkimaan hiukan lisäväriä :)

Tässä eteisen matto, nimeltään Mulberry


Ja tässä puolestaan olkkarin väriloiste Juhannusruusu lilan värisenä


Mulla on tuola jemmassa ohuet lilan väriset sivuverhot jotka ajattelin kesäksi nyt sitten vaihtaa olkkariin.

Mutta hei, nyt pitsaperjantain evään valmistukseen ja pakkaamaan huomisen reissun kamoja.

Mukavaa viikonloppua toivottelee
rakkaudella, Sartsa

torstai 16. maaliskuuta 2017

KEVÄT ON TÄÄLLÄ

Tällä viikollakin ollaan sitten jo tultu torstaihin asti. Viikon aikana on tullut taas tehtyä vähän kaikenlaisia liikehdintöjä sinne sun tänne mutta jos nyt muutaman asian mainitsen niin heti maanantaina suupielet sai hymyyn Aurinko joka tervehti heti aamulla kun kaihtimet avasin. Vilkaisu lämpömittariin näytti tämmöisiä lukemia:



Pakkohan se oli heti aamupalan jälkeen vetäistä ulkoiluvaatteet päälle ja lähteä happihyppelylle. Päätin lähteä tuttua reittiäni vaikkakin ajattelin että moinen metsäpolku on varmaan märkä. Kuvat kertoo mun matkan varrelta enemmän kun tuhat sanaa. Paitsi sitä, miten ihanasti luonto tuoksuu kun herää kevääseen. Ja sitä lintujen pitämää konerttia!! Voi että miten mieli lepäsi siellä luonnon keskellä jälleen kerran.

Sielä se arska loistaa..

Polku oli ihan jäinen, piti kävellä kieli keskellä suuta ettei kaadu

Edelleen puhutteleva vanha silta


Keväistä maisemaa


Aurinkolasit oli ihan must!!

Ulkoilin pari tuntia vaan nautiskellen keväästä, joka kyllä lopulta meinaa ainakin meikäläisen yllättää tulollaan ihan totaalisesti.

Tiistaina sitten lähdin täsmäostoksille Jämsään kun kävin hakemassa Jyskistä ilmapatjan sekä petauspatjan vuodesohvaan laitettavaksi. Josko niitä vieraita sais tänne kohtapuoliin  niin ihan sillä kysyn ;)

Samalla reissulla mua hälyteltiin taas sitten töihinkin pikku loukkaantumisen vuoksi ja heti olis saanut mennä. Mä kuitenkin lupauduin sitten keskiviikkoon vasta ja silloinkin piti perua vähän sovittuja menoja että pystyin menemään. Oon nyt sitten eilisen ja tämän päivän ollut taas töissä ja kyllä on ollut mukavaa. Oleilua olikin taas ollut jo ihan riittämiin ja lisäksi mä kyllä tykkään tuosta työstä ihan hirmu paljon joten mukava oli mennä. Näillä näkymin huominen vielä tällä erää ja sitten katotaan eteenpäin taas tilanteitten mukaan.

Nyt mä valmistaudun ja lähden nauttimaan tänä iltana stand upista. Toivottavasti on hyvä, sillä muten mä todellakin nukahdan. Töissä tänään oltiin lasten kanssa pilkillä ja lisäksi siihen mun ulkovalvonnat päälle joten reilut 2 tuntia sujahti ulkona auringossa. Huomaa punottavasta naamastakin.

Mukavaa viikonlopun odottelua, kohtahan se jo taas on

Rakkaudella,
Sartsa

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

LAISKAAKIN LAISKEMPI SUNNUNTAI

Ihanaa!! Jälleen vietellään yhtä laiskaa sunnuntaita jolloin ei tarvi mennä mihinkään eikä tehdä mitään ellei halua. Herättiin jo kuitenkin ihan ajoissa ja syötiin hyvä aamupala, kuten tapana on joka aamu tehdä. Jossain vaiheessa mietin lenkille lähtemistä mutta sitten jostain syystä kun näin miten kova tuuli ulkona on, niin innostus hiipui. Juu tiedän, ettei kelien kuuluisi vaikuttaa ulkoiluun millään tavalla vaan pitäis pukea vaan päälleen niiden mukaan. Tänään ei kuitenkaan ollut se päivä ku hutsii repiä ittensä väkisin liikkeelle. Ei ei, tänään ollaan vaan ja hengaillaan.

Ruokakaupassa käytiin sillä rakkaani on tänään huomattavasti reippaammalla tuulella kun minä. On tehnyt meille jo ruuan ja nyt väkertää hapankorppurullia. Tuskin maltan odottaa, että pääsen maistelemaan niitä. Slurp!! Mä en oo saanu aikaan mitään muuta kun kauppareissun ja nyt käärin vähän pyykkiä pois.

Vietähän sinäkin rentouttava, noh edes sunnuntai ilta :) Anna aikaa itselles ja vaikka hemmottele vähäsen. Virtalähde täyteen uutta viikkoa kohti.

Lyhyestä virsi kaunis tänään, palataan asiaan tuonnempana
Rakkaudella,
Sartsa

perjantai 10. maaliskuuta 2017

MUN KOTI

Kuten luvattua, mä raotan nyt hiukan ovea mun kotiin. Mä oon todella hyvällä fiiliksellä tämän uuden kotini suhteen. Sen lisäksi, että täälä on nyt semmosia asioita ja tavaroita joita oon nimenomaan omaan kotiini halunnutkin, niin täälä on hyvä fiilis. Kotiin on kiva tulla, ovesta kun astuu sisään niin tuntuu että muu maailma jää sinne ulkopuolelle. Edelleen täytyy ihmetellä, että tämä fiilis on tänne tullut mun kaveriksi jo tässä vaiheessa, kuitenkin kun kohtuu vähän täällä on aikaa vietetty. Toisaalta, muuttovaiheessa on täällä kulutettu ilta jos toinenkin. On ollut ihanaa se, että on saanut ihan kaikessa rauhassa ja pikkuhiljaa laittaa tavaroita paikalleen. Rakentaa tätä omaa pesää. Laitan muutaman kuvan tähän niin näette miltä täälä näyttää. Tervetuloa kuvin mun kotiin..


Olkkarin sohvanurkkaus
Tykkään todella paljon mun sohvasta vaikkakin se on hiukan eri värisävyä kun olisin halunnut. Hain tumman harmaata sohvaa, mutta tämä nyt sitten sattui sopivasta vastaan. Tää on ihanan iso että mahtuu porukkaa istumaan ja sen saa levitettyä varavuoteeksi joten on monikäyttöinen. Verhot on Vallilan Puuskat joista ajattelin ottaa sitten väripilkkuja muuhun sisustukseen.


Sohvaa vastapäätä on telkkari jonka vieressä mun lasitavara kivasti vitriineissä. Kuten näette kaikki huonekalut on ihan tarkoituksella Ikeaa. Ihan perus, johon luulis ettei kyllästy kovin herkästi.


Onneksi on sen verran iso olkkari, että sohvan viereiseen nurkkaan sain tehtyä kotitoimistonkin. Nyt on pysyneet niin laskut kun muukin paperitavara paikoillaan. Tykkään tykkään...


Nämä veljeltäni lahjaksi saadut Festivo kynttiläjalat sai hyvän paikan tuosta telkkarin vierestä. Löysinpä vielä nuo hopeiset kynttiläpallotkin niihin, joista vision sain.


Olohuoneen pödälle oon tehnyt tommosen asetelman kynttilälyhdyistä ja täältä paikallisesta sisustusliikkeestä löytämästäni ihanasta tarjottimesta. Tuo tarjotin on metallinen ja just sellanen, mitä etsinkin. Kynttilälyhdyt jota tuossa päällä on, ovat rakkaita lahjoja jotka halusin ehdottomasti paraatipaikalle.


Sitten mennäänkin olohuoneesta eteiseen, mihin hain tällä viikolla tuon Kallax lipaston säilytystä varten. Eteisestä kulku keittiöön...


Mulla on lasiovi eteisen ja olkkarin välissä johon laiton tommosen tekstin minkä löysin muuttokamoista.


Nettikaupasta löytyi tommonen vaatenaulakko, jossa vähän säilytystilaakin. Eteisestä siis on kulku myös makuuhuoneeseenkin kuten kuvasta näkyy.


Makuuhuoneen yks seinä on tommonen aika radikaali, mutta en lähtenyt sitä sitten omalla kustannuksella muuttamaankaan. Eteisen seinän mä maalasin harmaaksi, kun se oli semmonen possun vaaleanpunainen.


Tässä tunnelmakuva keittiöstä. Kaapin ovet on tommoset kivan vihreät mikä näkyy tuossa jääkaapin päällä mutta se on oikeestaan ihan kiva. Mä tykkään tuosta pöydästä ihan hirveesti. Tilasin senkin netin kautta. Tuolit on Ikeasta, en ihan täysin tyytyväinen niihin oo mutta saavat välttää nyt ainakin toistaiseksi. Mä tykkään tuosta keittiön fiiliksestäkin tosi paljon.

Semmosia pikkupalasia mun kotoa. Jollain tapaa ihan mun näköistä. Ei missään nimessä niinkun sisustulehtien sivuilta, mutta kotoista ja sopivan boheemia. Elämän makuista mun mielestä.

Tästä on oikein hyvä jatkaa!

Mä en nyt sitten näillä näkymin saakkaan huomenna niitä kovasti odottamiani vieraita. Harmi, mutta minkäs sairastelulle mahtaa. Tuli siis pitkästä aikaa ihan kotiviikonloppu Hänen kanssaan.

Pitäkää toisianne hyvänä, Rakkautta toivoen
Sartsa

torstai 9. maaliskuuta 2017

TÄMÄN VIIKON JUTTUJA

Näin se on rentouttavan viikonlopun jälkeen viikkokin sujahtanut jo torstaihin. Jostain syystä tuntuu, että viikko on mennyt tosi nopeaa. Ei sitäkään asiaa toisaalta tartte ihmetellä kun miettii miten paljon oon taas ajellut ja retkeillyt iltaisin sielä sun täälä. Rakkaallani on yövuoroviikko joten hän lähtee viiden aikaan illan suussa töihin joten päivät on sujahtanut yhdessä vaan oleskellen, jutellen, asioilla piipahtaen, ruokaa laittaen. Ei mitään ihmeitä, mutta enpä niitä kaipaakkaan.

Iltaisin oonkin sitten piipahdellut shoppailemassa. Maanantaina käväisin Jämsässä missä kiersin muutaman kaupan ihan vaan aikani kuluksi. Tiistaina tutustumisvuorossa oli Keuruun megamarket. Eilen sitten lähdinkin Tampereelle Ikean ihmemaahan. Ostin vielä tuohon eteiseen yhden hyllyn. Mä koitan saada tehtyä postauksen missä esittelen vähän tätä mun uutta kotiani nyt kun se alkaa olla aika lailla valmis. Tauluja ja kuvia puuttuu seiniltä vielä, mutta muuten alkaa olla kyllä jo ihan valmista.

Mä en kovinkaan montaa yötä oo täälä uudessa sängyssä viettänyt, tainnu ehkä 3 yötä kaikkiaan nukkua täälä. Se nyt oli hiukan odotettavissakin, mutta mikä on ollu todella hienoa huomata niin se että täälä on hyvä fiilis. Mistä lie sitten johtuukaan, mutta tuntuu ihan hyvältä tulla tänne. On jollai tapaa kodikasta kuitenkin.... Ehkä se on siinä, että täälä on kuitenkin yhdessä jonkun kanssa laittanu näitä juttuja ja Hän on ollut kasaamassa mulle kaikki huonekalut. Josko se kotoisa "henki" on tullut siitä.

Mutta nyt mä alan toiveikkaasti valmistautua siihen, että saan tänne ihania naisia, suurenmoisia Ystäviä lauantaina. Odotan niin kovasti vaikkakin monenlaista estettä on ollut ja edelleenkin matkan varrella. Katsotaan ja toivotaan parasta.

Rakkaudella,
Sartsa


sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

HUIPPUFIILIKSIÄ

Ohhoh millanen viikonloppu mulla on ollu!!! Suupielet kääntyy väkisinkin hymyyn kun muistelee eilistä päivää, joka oli sanalla sanoen TÄYDELLINEN. Olin heti herätessäni jotenkin mietteliäällä tuulella ja aamu menikin aamupalan jälkeen sängyssä makoillen ja tuumaillen syntyjä syviä. Kumpikaan ei puhunut yhtään mitään yli tuntiin, Hän teki omia juttujaan ja minä menin ajatuksissani kauas ja lähelle. Sitten se ajatus iski kirkkaana mun mieleen. Mä tunsin itteni ihan täydellisen Onnelliseksi. Huomasin että juuri sillä hetkellä mun päässä ei ollut ainuttakaan negatiivista ajatusta eikä mielessä huolen häivää. Sen tajuaminen oli ihan käsittämätön hetki. Sitä helpottumisen tunnetta ja olon keveyttä en pysty mitenkään sanoin kuvata. Mutta siinä minä nyt olin, ja oon edelleenkin, tyytyväisenä siihen mitä mulla nyt on. Olo on tasapainoinen, rento ja kevyt. Tuntuu että juuri tätä mä oon tavoitellut niin kovin pitkän aikaa. Sanoin nämä asiat Hänellekin ja totesinkin että tuntuu ettei uskalla edes sanoa ääneen sitä. Sitten mä hoksasin että tällä hetkellä on myös niin, etten mä pelkää menettäväni tätä oloa. Oon päättäny nauttia nyt vaan tästä saavutuksesta. Tunnustan, että aika isolta osin tästä on kiittäminen Häntä mutta oon mä itsekin töitä tehnyt onnellisuuteni eteen. Yksi asia kerrallaan, itseäni rehellisesti kuunnellen.

No mutta... näillä fiiliksin oli ihanaa lähteä hemmottelureissulle Jyväskylään. Oltiin Suvi Teräsniskaa menossa illalla kattomaan ja päätettiin yöpyä hotellissa ettei yöllä tarvii ajella kotiin. Meidän yöpymispaikka oli Sokos Hotel Alexandra ihan keskustassa. Huone oli ihan viihtyisä ja meitä odotti sielä tälläinen näky kun mentiin:

Skumppaa ja suklaata
     
Mä olin varannut meille illallista varten pöydän Fransmannista joka sijaitsi hotellissamme. Alkuun otettiin lasilliset ihan suun mukaista shampanjaa





eli tätä siis (Suosittelen lämpimästi!):

sekä alkuruuaksi bliniviikkojen kunniaksi blinit joiden kaverina smetanaa, punasipulia,suolakurkkua ja kylmäsavulohta. Ai että oli maukasta. Kattokaa vaikka



 Pääruuaksi pitkän pohdinnan jälkeen valitsin possua black&white eli tämmöinen annos listalla:



Ja tältä se näytti lautasella:




Voin kyllä kertoa että lihan mureus ja maukkaus vei kielen mennessään. Puhumattakaan kastikkeista, slurp... Annos oli ihan sopivan kokoinenkin, jätin tosin muutaman maalaisranskalaisen syömättä ihan vaan ähkyn pelossa. Edessä oli kuitenkin keikka ilta.

Ruokien välillä saimme keittiön tervehdyksenä makupalat eli palsternakkapyrettä sweetchili twistillä. Oli muuten hyvin yhteen sointuva yhdistelmä ja esillepanokin ihan silmää miellyttävä:


Ruuan jälkeen lähdettiin hetkeksi ulkoilemaan. Käytiin sulattelemassa ruokia käveleskellen pari kertaa korttelin ympäri. Sitten nautiskeltiinkin huoneessa jälkkäriksi suklaata ja kuoharia. Oltiin vaan rennosti telkkaria kattellen.

Keikka oli tosi hyvä ja Suvi kyllä osaa tulkitsemisen. Muutamaan otteeseen liikutuin ihan kyyneliin asti. Puoli kolmen aikaan yöllä sitten oltiin takaisin hotellilla. 

Muutama tunti kauneus unta ja eikun aamupalalle:

Hotelliaamiainen on aina jees..
Meidän hemmottelupakettiin kuului myöhäinen huoneenluovutus klo 14 joten päätettiin löhötä lähes sinne asti huoneessa. Sitten vaan pienten shoppailujen kautta kotiin ja MM hiihtojen pariin. Miesten 50 kilsan kisa oli huikeaa kattottavaa. Hienoa Matti Heikkinen!!!! Pronssi kotiin.

On kyllä ollut niin supermahtava viikonloppu että tällä hetkellä tuntuu, että akut on todella latautunu. 

Hyvää fiilistä kaikille puhallellen,
Sartsa

MYLLYRANTA JA CAFE HERKKUHETKI

Eilen päätin hemmotella itteäni ja käydä jossain lounaalla. Muistin sitten ihanan Myllyrannan miljöön ja sielä olevan Cafe Herkkuhetken johon mulla oli lounaspassi saatuna edelliseltä kerralta. Ruoka oli jälleen kerran todella herkullista, mun lautanen näytti tältä:



Hyvän ruuan lisäksi Herkkuhetken fiilis on jotenkin kiva ja rahallinen. Mun silmää miellyttää myöskin se miljöö.


Yksityiskohta pöydissä

Ikkunanäkymäkään ei ollut ollenkaan hullumpi.


 Ruuan jälkeen päätin tutustua yrityksiin joita Myllyrannan alueella on. Yllätyin todella positiivisesti, sillä tarjontaa oli laidasta laitaan. Tekstiilitallissa sai ihastella ja hypistellä toinen toistaan ihanampia tavaroita. Kaikki oli aseteltu niin houkuttelevasti esille, että pelkkä kuljeskelu pitkin liikettä oli hauska kokemus sinänsä.


http://www.myllyranta.fi/ on osoite johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Ja poiketkaahan jos noille seuduille päädytte.

Taas tuli todistetuksi että silmien auki pitäminen kannattaa aina. Koskaan ei tiedä mitä edestään löytää. Ja noin niinku ylipäänsä meidän Suomi on kyllä niin ihana maa täynnä kaikenlaista kaunista että nautitaan siitä mitä meidän ympärillä on.

Elämästä nautiskellen,
Sartsa


keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

TUNTEISTA


HYVÄ IIVO!!! TUORE MAAILMANMESTARI!!

Mä oon näitten tunteitteni kanssa ehkä enenevässä määrin lujilla sillä itku on kyllä todella herkässä. Tänään tästä hetkestä, kun Suomi ja Iivo Niskanen, voitti ansaitusti maailmanmestaruuskultaa. Mä täälä yksin fiilistelin ja itkin. Joku kun kattois sivusta niin aattelis varmaan että onkohan sillä ihan kaikki kunnossa :D :D Mutta kyllä mä edelleen mielummin oon tämmönen tunteellinen hörhö kun niin ettei tunnu missään.

Jätetään tämä tänään tähän.

- Sartsa -