lauantai 25. maaliskuuta 2017

RETKI TALLIELÄMÄÄN

Tämän lauantain teemana on retkipäivä tapaamaan vanhinta lapsukaistani joka asustaa hevostilalla ja työskentelee siellä. Aika harvoin tulee nähtyä lähinnä välimatkan mutta ehkä vielä enemmän tallityön luonteesta johtuen. Sitä vapaata ei ihan hirveesti oo nimittäin. Nyt sitten päätin lähteä käymään kun sain osaksi matkaa myös seuralaisen, sillä Hänellä oli menoja matkan varrelle.

Kylmälän kylä, missä tämäkin talli sijaitsee, on Kirkkonummella ja tuossa tänne jo ajellessa huomaa että talleja täällä on ihan vieri vieressä. Mihin vaan katsookin niin näkyy idyllisessä maalaismaisemassa sijaitsevia puna-valkoisia tallirakennuksia, valkoisin aidoin rajattuja laitumia, erivärisiä hevosia ja monenmoisia hevoskuljetus autoja. Ja kun pääsee sisälle näihin tallialueella sijaitseviin asumuksiin niin musta tuntuu ihan kun tulis jonkun satukirjan sivuille. Kaunista!!

Mä uskaltauduin suoraan talliin kun tänne saavuin sillä Jennillä oli vielä vähän työt kesken. Sen jälkeen lähdettiin heti syömään. Käväistiin Turkki taustaises pizzeriassa ja tässä oli moneen muuhun verrattuna se ero, että sai oikeaa kanakebabia eikä pelkästään sitä nautaversiota mitä joka paikassa on. Ja ehdottomana pisteenä iin päällä se, että sieltä sai turkkilaista olutta eli Efesiä. Täytyy sanoa, että tuo makukokemus vei mut muistoissani Marmariksen ihanaan lämpöön. Kattokaa nyt millanen annos mulla oli:

Vatsa pinkeänä me lähdettiin sitte hakemaan kaupasta vähä namuja ja jälkkäriksi löysin tätä ihanuutta:
Nam!!!!!
Mutta tässä muutama kuva siitä miltä täälä päin näyttää. Osa kuvista on iltakävelyn varrelta. Ruokailun jälkeen oli nimittäin otettava nokoset ja sitten olikin olotila niin tukkoinen että oli melko pakko lähteä hiukan käveleskelemään. Ja hyvä niin, sillä ilta oli ihan nätti ja nämä maisemat täälä on kyllä mahtavat. Teki oikein hyvää kaikin puolin.

Kuvia täältä:







Nyt illan oonkin sitte vaan istuskellut telkkarin äärellä rentoillen. Mukavaa!! Vaikka Jennin on pitänytkin olla töissä lähes koko ilta.

Nyt kohta nukkumaan että jaksaa huomenna ajella kotia kohti. Matkaa on edessä kolmen tunnin verran. Ainiin ja ens yönä siirtyy kellokin kesäaikaan.

Rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti