sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

LAISKAAKIN LAISKEMPI SUNNUNTAI

Ihanaa!! Jälleen vietellään yhtä laiskaa sunnuntaita jolloin ei tarvi mennä mihinkään eikä tehdä mitään ellei halua. Herättiin jo kuitenkin ihan ajoissa ja syötiin hyvä aamupala, kuten tapana on joka aamu tehdä. Jossain vaiheessa mietin lenkille lähtemistä mutta sitten jostain syystä kun näin miten kova tuuli ulkona on, niin innostus hiipui. Juu tiedän, ettei kelien kuuluisi vaikuttaa ulkoiluun millään tavalla vaan pitäis pukea vaan päälleen niiden mukaan. Tänään ei kuitenkaan ollut se päivä ku hutsii repiä ittensä väkisin liikkeelle. Ei ei, tänään ollaan vaan ja hengaillaan.

Ruokakaupassa käytiin sillä rakkaani on tänään huomattavasti reippaammalla tuulella kun minä. On tehnyt meille jo ruuan ja nyt väkertää hapankorppurullia. Tuskin maltan odottaa, että pääsen maistelemaan niitä. Slurp!! Mä en oo saanu aikaan mitään muuta kun kauppareissun ja nyt käärin vähän pyykkiä pois.

Vietähän sinäkin rentouttava, noh edes sunnuntai ilta :) Anna aikaa itselles ja vaikka hemmottele vähäsen. Virtalähde täyteen uutta viikkoa kohti.

Lyhyestä virsi kaunis tänään, palataan asiaan tuonnempana
Rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti