torstai 9. marraskuuta 2017

LOUNAALLA CAFE ALEXISSA

Vilkaisu ensin ulos ja sitten vielä lämpömittariin toi sen tuloksen, että teki mieli mennä takaisin peittojen alle. Lämpötila sen kun jatkaa nousuaan, nyt näytti 5.4, ja ulkona vihmoo vettä harmaata taustaa vasten. Mä niin kaipaan värejä kun ikkunasta ulos tykkään katsella. Ehkä sen takia nyt syksyllä iltaisin kiinnittyy huomio taivaanrantaan joka kylpee väreissä. Välillä pastellisävyissä ja niinkuin eilen, violetin ja oranssin eri sävyissä. Aivan maagisen kaunista.

Kävin eilen lounaalla aikani kuluksi paikassa joka on kiehtonut ja kutsunut käymään jo hyvän tovin mutta en ollut saanut aikaiseksi. Nyt sitten päätin, että miksipä ei. Cafe Alex on tosi monipuolinen combo kahvilaa, kauppaa ja majoitusta. Yläkerrassa on siis hotellihuoneita, joissa kerran käyneenä voin sanoa on ihan siistit ja kivat huoneet. Katutasoon aukenee tunnelmallisesti ja aisteja ruokkivasti kahvila/kauppa. Kahvilasta saa lounas salaatteja sekä kahvin aveciksi herkullisia leivonnaisia. Itse otin paikan angus burgerin salaatilla. Oli kyllä todella maukasta..Ja kauniit astiat tekevät aina todella paljon.


Lisäksi tuossa katutasossa on pieni myymälä, jossa myynnissä vaatteita sekä sisustusjuttuja. Kurkkaa tästä Alexiin paremmin Omalle kukkarolle ehkä vähän liian kallista, mutta hei..jokaiselle jotain.

Mun tuli istuttua hyvä tovi siinä ikkunapaikalla maailman menoa seuraten. Edelleen tämä kotikaupunkini puhuttelee mua ihan positiivisella tavalla. Olis kyllä jännä jutella jonkun entiseen kotikaupunkiini muuttaneen kanssa, että onko kokemukset yhtä positiivisia. Mulla alkaa vuoden kierto täyttyä täällä Mänttässä ja jotenkin saa kyllä olla vaan tosi kiitollinen kaikesta mitä on tapahtunut ja miten asiat on loksahtaneet kohdalleen. On tullut oma pieni elämänpiiri tänne, kiitos sen että on löytynyt töitä. Olis ihan eri asia jos en olis töissä ollenkaan. Luulen, ettei kotiutuminen olisi jatkunut ihan samaan malliin. Tästä on hyvä jatkaa kohti tuntematonta tulevaa.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti