torstai 2. elokuuta 2018

MÄNTÄN KUVATAIDEVIIKOT 2018

Taidekaupungissa kun ollaan niin pitäähän se nyt käydä kattomassa mitä kuvataideviikot tänä vuonna meille tarjosi. Täältä infoa tapahtumasta  Sinnehän ehtii vielä hyvinkin ihastelemaan ja kummastelemaan monimuotoista taidetta. Itse tykkäsin juurikin siitä, että taidetta oli niin laidasta laitaan että uskoisin jokaisen löytävän jotain mikä puhuttelee tai aiheuttaa jonkinsortin tuntemuksia. Mikä kait on se taiteen perimmäinen tarkoituskin. En pidä itteäni todellakaan taiteen asiantuntijana millään tavalla vaan oon enemmän sellanen fiilistelijä. Koskee kaikenlaista taidetta.

Laitan tähän kuvakavalkadin mitä kaikkea (ja toki todella paljon muuta) meille tarjoiltiin ja tarjoillaan vielä elokuun loppuun asti. En ala kertoilemaan näistä sen kummemmin vaan kuvat puhukoon oman tarinansa...

Näyttelypaikkana sijaitseva Pekilo on entinen rehujalostamo ihan mäntän tehtaan kupeessa. Jälleen tutustumisen arvoinen paikka tässä pienessä mutta vireässä taidekaupungissa.

Näyttely itsessään ulottui myös ulos asti ja sisällä nähtävää on useammassa kerroksessa.

Tilataideteos toivotti tervetulleeksi


Näissä kuvissa oli iso tarina taustalla, pakolaisia joiden puhelimissa näkyy kuvia kotikonnuilta

Pekka Paikkari: Hauras aika (kuivattu ja poltettu savi)



Kirsi Pitkänen: installaatio Meeting Point




Kaj Stenvallia

Ville Räty: Nopeutettu hävittäminen

Tämä seuraava taidemuoto on sellanen, jota heti mielessäni aloin tekemään lasten kanssa.  Sopis mun mielestä semmoseksi kimppateokseksi sekä päiväkotiin että kouluun.





rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti