keskiviikko 24. lokakuuta 2018

SYYSLOMAA JA SAMIROCK

Sori nyt että oon taas ollut ihan hukkateillä. Tallinnasta kun päästiin kunnialla kotiin niin olikin jo aika laskeutua syysloma hullutuksiin. Sattuneista syistä mulla ei ollut lomapäiviä juuri lainkaan joten syysloman suhteen kävi niin, että maanantai ja tiistai mulla meni vielä ahkeroimassa töissä. Oli aika kolkkoa olla yksin isossa koulussa, mutta todella äkkiä ne päivät meni. Ja olin oikein tyytyväinen itteeni sillä sain tosi paljon aikaan.

Keskiviikkona mä sitten lähdin hakemaan mun vauvaani tänne vähän lomailemaan. Rahat oli todella vähissä joten mitään ihmeempiä ei ollut tarkoituskaan tehdä mutta yhdessäolo nyt onkin kaikkein tärkeintä. Lähdettiin me torstaina heti aamusta aamupalan jälkeen ulkoilemaan tuonne ihanaan mäntänvuoreen. Mä sitten nautin siellä lenkkeilystä kun saa olla luonnon ympäröimänä. Kävi myös ilmi, että Ville ei ollut käynyt tuolla Vuorentornissa ollenkaan joten sinnehän me sitten suunnattiin. Onneksi mentiinkin heti aamusta, sillä välittömästi kun päästiin kotiin niin alkoi sataa kaatamalla.

Kovin oli sumuista

Vuorentornille menevät portaat oli aika lahot

Ville tornissa

Olipa muuten ihana tulla kotiin ulkoilemasta kun vastaan tuli ihana kaalilaatikon tuoksu. Valmistelin näet ennen ulkoilemaan lähtöä kaalilaatikon uuniin. Ai että oli namia. Ihan liian harvoin tulee tehtyä.



Sokeritkin pysyivät pojalla ihan tosi hienosti aisoissa kun oli aikaa keskittyä niihin. Mä hoin koko ajan sitä että muistaa mitata ja reagoida jos meinaakaan nousta sokerit. Ajattelin että poika on varmaan ihan kypsä jo äiteen paapomiseen, mutta ei ainakaan puhunut mitään.

Perjantaina sitten lähdettiin kohti lakeuksia. Tiedossa oli kekkerit jotka tultaisiin kyllä muistamaan kauan aikaa.... Samirock 18 oli ovella.

Kyseessä siskon tytön Camillan 18v synttärit joita juhlittiin mun vanhempien luona festariteemalla. Oli tosi mukavaa pitkästä aikaa suunnitella juhlia ja tehdä valmisteluja ainakin parin viikon ajan. Whatsapp ryhmässä on viestit lennelleet välillä yömyöhään kun ideoita ja suunnitelmia on vaihdettu.

Kaikki vieraat oli vippejä näillä festareilla

Juhlakalulle oli ihan omansa

Kaikki oli suunniteltu viimeisen päälle ja sujui todella hienosti. Meidän tehtävänä oli baarin pitäminen. Sitä itse asiassa toivottiin meiltä jo joskus kesällä ikäänkun lahjaksi ja tottahan se meille kävi. Lähdetääs nyt siitä, että näillä festareilla siis oli tarjolla kaikkea mitä normifestareillakin yleensä on. Oli camping alue telttoineen, street food bar, juomatiski, päälava, vip lounge ja mitä näitä nyt on. Kuvat kertokoon jälleen enemmän kun nämä kankeat sanat.

Päälavan kyltti

Yleiskuvaa baariin päin

Ja kohti stagea



Valitettavasti tästä puuttuu vielä tarjottavia... ei tullut kuvattua enää illan mittaan

Baari aukesi hetkiseksi jo etkoille perjantaina

Lauantaina työpaikkani

Mäkin pääsin kuvaan neiti 18veen kanssa

Eikö tää oo sopiva lopetus festareille aamulla about kolmen jälkeen

Sanotaan, että vieraat tekee juhlan ja tässä kohtaa voin kyllä allekirjoittaa sen ihan täysin. Camillan ystävät oli juuri samantyylisiä kun ihana Camillakin. Ulospäinsuuntautuneita, avoimia, itsevarmoja omia itsejään ja niin täynnä elämää. Sitä oli aivan mahtava seurata vierestä. Siellä tanssittiin ja laulettiin ihan avoimesti ja ihan selvinpäin. Aina ei tarvi alkoholin olla tuomassa sitä rohkeutta vaan itseään voi ilmaista ihan muutenkin. Toki maljojakin nosteltiin mutta se ei ollut se joka sitä iltaa vei.

Itte mentiin nukkumaan vasta aamuviiden aikaan  ja voi sanoa että todella hyvillä mielin. Kaikki men ihan suunnitelmien mukaan ja kun päivänsankarikin oli tyytyväinen niin eihän sitä voi itekään muuta olla.

Aina tälläisten juhlien jälkeen tulee kumminkin sellanen vähän tyhjä olo kun ei yhtä äkkiää ookkaan enää mitään mitä suunnitella ja järkätä. Seuraavia kekkereitä siis odotellessa.

rakkaudella,
Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti