keskiviikko 5. syyskuuta 2018

OLI SUOMI-RUOTSI MAAOTTELU

Viime viikonlopun merkintänä kalenterissa olikin sitten yleisurheilun Suomi-Ruotsi maaottelu. Ne käytiin Ratinan stadionilla Tampereella ja me lähdettiin matkaan vähän haikein mielin, sillä tämä reissu oli Akin isän meille hankkima. Tarkoitus oli, että hekin olisivat kyytiin autoon nousseet mutta kohtalo päätti toisin.

Yhtä kaikki, perjantai oli lyhyt työpäivä jotta ehdittiin bussiin joka meidät otti kyytiin tästä Mänttästä. Matka taittui tosi mukavasti kun välillä pysähdyttiin ihanaan leipomokahvioon herkuttelemaan. Meillä oli suunta Tampereella ensin kohti hotelli Rosendahlia missä yövyttiin. Hotelli sijaitsi tosi kivalla paikalla Pyynikillä upeitten liikuntamaastojen lähellä. Itse hotelli oli Scandic ketjuun kuuluvista hotelleista hiukan sieltä vanhimman näköisestä päästä mutta ihan siisti. Ei mikään nuhjuinen kuitenkaan.

Näkymä huoneesta

Sänky oli ok mutta tyyny ihan olematon 

Huoneen yleisilmettä

Ravintolan yleisilme

Jälkkäri suli suussa
Linja-auto kuskasi meidät sitten Ratinaan jossa olikin pitkä ilta tohinaa täys. Käsiohjelma oli kovassa käytössä kun kattelin ennätyksiä ja merkkailin voittotuloksia.



Hotellilla oltiin vasta 22 jälkeen ja oli pienen iltapalan aika. Hetken aikaa katteltiin telkkaria ja sitten petiin.

Lauantaina nimittäin olikin pitkä päivä Ratinassa kun nuoret kisasivat jo päivällä ja käytiin niitäkin kattomassa. Osa porukasta lähti shoppailemaan mutta me ei jaksettu. Hotellin runsaalla aamupalalla jaksoi sinne asti että sitten junnujen kisojen loputtua piipahdettiin raxissa syömässä.


Meidän säkällä muuten ihana keli vaihtui sateeksi juuri siinä vaiheessa kun käveltiin kaupungilta takaisin Ratinaa kohti. Kastuttiin jonkun verran mutta onneksi oli varattu reppuun vaihtovaatetta niin ei ollut mitään hätää.

Kisat päättyivät vasta 22.00 ja meillä alkoi kotimatka tosi sukkelaan. Mua väsytti ihan älyttömästi ja kun auto pysähtyi kahvipaussin merkiksi niin mä jäin autoon nukkumaan. Kotona oltiin sitten puolen yön jälkeen ja yömyssy tuli siinä kohtaa tarpeeseen.

Sellainen viikonloppu tällä kertaa. Tämä alkuviikko onkin sitten mennyt keskittymällä hyvään ja terveelliseen ruokaan. Viime viikko kun meni ruuan suhteen ihan plörinäksi. Lähes pelkkiä eineksiä joka päivä.

Kasviksia ja broileria

Yrttejä omasta yrttitarhasta

Porkkanasosekeittoa
Uus viikko täydessä käynnissä mutta mun kroppa on jo ihan perjantaissa. Ihan poikki!!

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti