sunnuntai 1. toukokuuta 2016

WAPPUVIIKONLOPPU 2016

Kerrankin vappua on saatu viettää aivan upeassa keväisessä, melkeinpä jopa kesäisessä, säässä. Mittarin tarkkoja lukemia en edes tiedä koska tällä kertaa patterien loppumisten ja lampun palamisten luvatussa valtakunnassa eli täälä kotosalla patteri on loppunut lämpömittarista. Asteita on kuitenkin ollut yli 10 ja aurinko on oikein hellinyt, välillä jossain kohtaa vähän ripsutellut vettäkin mutta vähemmän siis.

Perjantaina oli töissä aamuhuki ja oli kuulkaas todella satumainen hetki kun polkaisin mummiskani käyntiin klo 5.45 ja lähdin pyöräilemään töihin. Oli lämmin mutta satoi melkoisesti. Sade ei haitannut ollenkaan vaan ilma oli oikein raikas...tuli mieleen laulun sanat "..kevätsade puhdistaa ja raukeaksi tekee maan..." Työpäivä meni nopeaa ja sitten olikin aika saada kutrit kuntoon. Kävin leikkauttamassa taas samaan malliin kun viimeksikin. Hyväksi havaittua ei tässä kohtaa ollu tarvis lähteä muuttamaan. Mukavan kampaajatuokion jälkeen pitikin jo kotiin ruokaa tekemään. Päikkäritkin ehdin ottaa ennenkun oli aika taas suunnata salille. Jippii!!! Reeni ei kulkenut ehkä ihan niin hyvin kun olis voinut mutta kyllä mä yläkroppani mukavan kipeäksi sain. Sen jälkeen ajelinkin ees ja taas koko illan ennenkuin oli aika rauhottua iltaan.

Lauantaina eli vappuaattona eli eilen sitten mua tultiin hakemaan shoppailureissulle heti klo 9. Vietettiin ystävän ja siskon kans oikein kiva shoppailuhetki jutustellen ja tietysti hyvin syöden. Nam!

Seisovan pöydän antimia, mitä herkkua kaikki!!

Juusto-valkosipulikeitto...


Oli oikein rentouttava päivä, mikä taas tuntuikin tulevan oikeaan kohtaan. Illalla arvoin siinä että lähteäkkö paikalliseen vappuhulinan pariin vai nauttiakko vaan kotosalla skumppalasillisen tai pari. Päädyin jälkimmäiseen, kas näin:

Bara lite skumppa nu

Illalla viestittelin rakkaan ystävän kanssa painavista asioista joten nukkumaan ei siltikään tullut mentyä kovin ajoissa. Jouduin taas oikein miettiä että oonko mä tehnyt jotain pahaa kun karma tuntuu mulle nyt niin kostavan jotain ja heittää mun tielle ihmisiä jotka on mulle enemmän pahasta kun hyvästä mutta ehkä näiden vaikeuksien on tarkoitus jotain opettaa mene ja tiedä. Ehkä se jää nähtäväksi!!

Tänään eli vappupäivän riemuksi me lähdettiin retkelle Ähtärin eläinpuistoon. Tarkoitus oli viettää kiva päivä lasten kanssa mutta aina ei kaikki mee niinkun ajattelee...näissäkään jutuissa. Muutama kuva kuitatkoon nyt tämän reissun:

Laavulla...

Rappuset jonnekin..

Pitkospuulenkki oli ihana

Tämä on maisema joka mua rauhoittaa..

Gourmet eväät matkan varrella

Kartta kertoo missä ollaan :) 

Siinä se vappupäivä sitten menikin. Aurinko helli ja asteita oli tänään ainakin tuola lenkillä varmaan lähemmäs 20 sillä takinkin sai heivata pois päältä. Voi kun nämä kelit jatkuis niinkun vähän on lupailtu. Ens vuonna mä oon vappuna jossain ihan muualla. Hyvän mielen paikassa :)

Näihin keväisiin tunnelmiin - Sartsa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti