torstai 19. lokakuuta 2017

ÄHTÄRI ZOO

Tokana lomapäivänä me lähdettiin Villen kanssa Ähtärin eläinpuistoon. Kun päästiin parkkipaikalle niin kävi ilmi, että moni muukin oli ajatellut samaa. Noh, ei se mitään, kyllä sinne sekaan mahtui.
Eläinpuistoon voit tutustua täällä




 Olin pakannut eväät meille mukaan, että saatiin syödä välillä. Kahvit termarissa ja ehdoton must joka ikisellä Ähtärin reissulla, jaffakeksit. Tällä kertaa otin mukaan tonnikalasalaatit ja rieskaleivät niin saatiin oikein ateria syötyä, mikä on tuolle diabettikkopojalle aina parempi vaihtoehto kun napostelu.

Tonnikalasalaatti

Villen kahvi vähän läikkyi



Reitin varrella oli aika paljon työkoneita ja kovasti myllerrettiin. Mitä lie uudistuksia tehtiin. Nyt jo siihen sisäänkäynnin tuntumaan oli tullut tosi kiva kotieläinpiha ja huokasin hiukan haikeana kun mietin miten ihana paikka se olis ollut silloin kun lapset oli pieniä. Nyt se oli mulle ja Villelle vähän semmonen läpikävely juttu.


Reitin varrella eläimet ei olleet oikein hirmun aktiivisia, suurin osa vaan makoili tai istuskeli.



Saukon pesällä

Eipä se oikeestaan haitannut. Saihan tuossa kumminkin olla ulkona ja oli mielekästä tekemistä. Törmäsin jopa vanhaan työkaveriin ja sain vaihtaa kuulumisia siinä eväitten syönnin ohella.

Pitkospuutkin löytyi reitin varrelta
Keli suosi meitä ihan koko päivän eikä tarvittu sadetakkeja jotka toki otin mukaan kaiken varalta.

Olipa ihana päivä kerrassaan.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti