keskiviikko 18. lokakuuta 2017

SYYSLOMA ALKAA SEITSEMISESTÄ

Syysloma alkoi sillä, että sain sunnuntaina Villen tänne mun luo samalla kun Lapualla käytiin. Myös Akilla oli oma nuorimmaisensa yökylässä loman alkajaisiksi joten päätettiin sadetta uhmaten lähteä pienelle makkaranpaistoretkelle. Paikaksi valikoitui Seitsemisen kansallispuisto, sama paikka jossa oltiin kesän alussa eka telttayökin. Tosin nyt vaan hiukan eri suunnalla aluetta. Katsottiin paikka niin ettei autolta ollut kovin pitkä kävely nuotiopaikalle ihan siitä syystä, että sadetta nyt kumminkin oli luvassa melko todennäköisesti niin ei haluttu ehdoin tahdoin kastua ja vilustua.

Nuotipaikalla

Kun pitkospuut ja erittäin hyväkulkuinen reitti oli tuonut meidät tähän nuotiopaikan äärelle niin Ville otti heti asiaksi ja alkoi tulen tekoon. Hyvin siinä onnistuenkin. Meikäläinen taas omaan tyyliinsä fiilsiteli ympäröiviä maisemia ja kuvaili minkä kerkesi.

Ville työn touhussa

Mä en millään kyllästy tähän suomen luontoon, miten kauniita paikkoja ja kuvia matkojen varrella löytyykään. Ihan kun jossain taulussa itse kulkisi. Tähän muutama kuva siitä, mitä tarkoitan:


Tästä kuvasta olis ihana saada valokuvatapetti ja laittaa sängyn päätyseinälle...

Näissä maisemissa mun mielikuvitus on ihan todella vilkkaana ja aktiivisena. Koko ajan mielessä jyllää kaikenlaiset tarinat, etsin katseellani keijuja ja menninkäisiä jne. jne. Se on aivan mahtavaa. Mä oon niin todella iloinen että oon läytäny uudelleen luontoon monen vuoden tauon jälkeen.

Siellä me syötiin makkarat ja juotiin nokipannukaffit. Aa että maistui hyvälle. Eikä edes saatu sadetta niskaan koko reissulla. Kun päästiin autolle niin pikkuriikkisen ripsautti vettä mutta ei haitannut enää siinä vaiheessa.


Tulomatkalla käväistiin kuvailemassa sellasella näköalapaikalla ja Ville päätti ottaa rennosti :D


Akin tyttö otti tämän kuvan hiukan punastellen :)

Kotimatkalla

Muutama tunti vierähti mukavasti ja sitten olikin hyvä tulla tekemään iltaruoka kotiin. Syötiin se vielä porukalla ja sitten Aki vei vauvansa kotiin. Todella täydellinen loman aloituspäivä.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti