keskiviikko 21. helmikuuta 2018

IHAN HUIPPU PÄIVÄ

Tänään oli kyllä ilon ja onnen päivä. Sivuseikoista mainittakoon olympialaisissa tullut pronssimitali naisten jääkiekossa. Muut lajit ei sitten mennytkään ihan niin mallikkaasti. Mulla on kyllä maailman paras työpaikka. Meillä oli kuviksen tunti niin ope laittoi naisten jääkiekkomatsin näkymään valkokankaalta ja mulla oli itellä samaan aikaan kännykästä menossa sprinttihiihtoja. Siinä me sitten porukalla katottiin matsia ja osa teki kuviksen työtään. Eipä ihan kaikki työpaikat oo yhtä mahtavia tälläsen penkkiurheilijan kannalta.

Päivän parhaan uutisen mä  sain kuitenkin samalla hetkellä kun tuo naisleijonien pronssi varmistui. Lapseni ilmoitti että oli saanut ajokortin!! Hurraa.... Inssi oli mennyt läpi vieläpä ihan ekalla kerralla. Mä olin niin onnellinen Ellun puolesta, että meinas ihan itku tulla. Nyt sitten onkin tänään tullut autojen kuvia yks jos toinenkin sillä pitäähän sitä nyt sitte liikkeelleekin päästä. Aika lailla se kumminkin tuo vapautta lisää kun pääsee autoilemaan halutessaan.

On kyllä ollut kaikinpuolin mahtava päivä, sillä töissä noitten erinomaisten uutisten ja urheilun seuraamisen lisäksi sain vielä tehtyä tämän päivän lenkinkin. Liikuntatunnilla kun oppilaat lähti hiihtämään niin mulla oli aikaa käydä järven jäällä kävelyllä. Kyllä mä taas nautin siitä luonnon rauhasta ja kauneudesta ympärilläni. Olisin kävellyt kyllä pidemmänkin lenkin kun tuo 4 kilsaa mutta työt esti harrasteita. Mun piti ehtiä ottamaan vastaan latu urakasta toipuvia oppilaitamme. Ja totuuden nimessä pakkanen alkoi jo hiukan puraista poskipäitäkin. Ihanaa kumminkin kun sai taas laittaa aurinkolasit päähän. Se on niin konkreettinen kevään merkki.



Akin töihin lähdön jälkeen mä käväisin taas pikkusen shoppailemassa ennen tähän koneen ääreen istumista. Ja jälleen kerran mä oon ihan valmis nukkumaan joten kovin myöhään mä en sittenkään lue tänään. Tuumin tuota kotikaupunkini historiasta kertovaa teosta lukea tänään mahdollisimman loppuun mutta ei taida tulla mitään.

Pari päivää vielä töitä ennen lomaa!!

rakkaudella,
Sartsa

Tämän päivän lenkkimaisemat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti