tiistai 27. helmikuuta 2018

LOMAPÄIVÄ NRO 2 SUUNTASI GÖSTA MUSEOON

Saatiinhan me tuon kurjan sairastelun lisäksi jotain kivempaakin tekemistä tähän lomaviikkoon. Ville sanoi viimeksi täälä lähtiessään että seuraavalla kerralla mennään käymään Serlachius museossa. No niinhän me sitte tehtiin. Tarkoituksena oli katsastaa molemmat museot samana päivänä. Ekana suunnattiin kohti Gösta museota. Täältä voi lurkata museoon Kierrettiin parit vierailevat näyttelyt ja kartanon puolikin. Josko kuvat kertois tässä kohtaa enemmän kun sanat:

Vieralijatarra rintaan ja matkaan...

Nää oli jotenkin symppiksiä aiheiltaan

Eka näyttely oli tämmöinen, mistä ylempänä oleva kuvakin on...



Toka näyttely oli kans ihan mielenkiintoinen ja ainakin erilainen:

Näyttely oli nimeltään...

Happy to See You!


A Hole in the Sky?

FUCK THE WORLD!
Kaikki nämä työt oli tehty joko epoksista, teräksestä, lasikuidusta, hartsista mutta näyttivät ihan muovilta. Tosi jänniä!!

Sitten siirryttiinkin kartanon puolelle mikä on ollut aikanaan Gösta Serlachiuksen edustuskotina mihin ovat keränneet esim. taideaarteita.

Kuva välikäytävältä..

Elämä ja kuolema- Akseli Gallen-Kallela

Villen tekemä sommitelma

Vauvani on jo äiskää pitempi....

Iloinen ylläri museon pääsymaksussa oli se, että multa maksoi vaan 5euroa kun sain JHL alennuksen. Ville pääsi ihan ilmaiseksi ja tuo lippu vieläpä on voimassa 2 päivää ja käy molempiin museoihin. Kun oltiin 1,5 tuntia tuolla kierrelty niin Ville päätti että mennäänkin huomenna vasta tutkimaan toisen museon tarjonta.

Diabeetikon oli korkea aika jo päästä välipalalle ja niinpä lähdettiin Cafe Herkkuhetkeen välipalalle.

Komia jääpuikko 

Sitten oliki ruokakaupan vuoro. Kotimatkalla piipahdettiin vielä kirpparilla ihan ohimennen.

Huomiselle sitten suunnitelmat selvillä. Kun ei ulkoilla nyt pystytä tämän mun kasvohalvauksen takia (en siis uskalla tuola kylmässä ja vedossa olla) niin keksitään sitten muuta touhua. Onneksi Ville on ihan loistavaa lomaseuraa. Rento meininki kaiken aikaa.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti