torstai 26. huhtikuuta 2018

ON NIIN SARALLAASTA

Nyt on kyllä sellanen viikko joka on viemässä viimeisetkin vedon rippeet tästä akasta. Sinänsä ihan rauhallista eikä mitään suurempaa kiirettäkään mutta kumminkin jotenkin väsyttävää. Tuntuu jopa siltä, että kun on kovin paljon töissä luppoaikaa niin se väsyttää enemmän kun tasaisen kiire.

On myös viikko jolloin Sartsan mielialat elää ihan omaa elämäänsä. Eilen ei ollu kaukana ettei joku saanut selkäänsä. Olin niin kiukkua täynnä että aivan pihisi. Täytyi taas mennä välillä ihan omaan ylhäiseen rauhaan etten oikeesti löisi jotain viatonta vastaan tulijaa tai sanoisi jotain mitä joudun katumaan jälkikäteen. Kaikki oli mun mielestä ihan poikkeuksellisen idiootilla päällä eikä mikään asia mennyt ainakaan minkään järkevän kaavan mukaan. Se nyt vaan oli niin että näinkin täydellisen ihmisen oli kovin, ah niin kovin, raskasta elää niin epätäydellisten typerysten keskellä :D Onneksi päivästä selvittiin kuitenkin vain yhdellä semikiukkuisella tuhahduksella jonka työkaveri tuntui ihan ymmärtävän. Tai sitten vaan fiksuna jättävän huomiotta.

Tänään on ollut huomattavasti helpompi päivä. Tilanteet on muuttuneet ja on saanut juosta sinne sun tänne mutta mieli on ollut virkeällä päällä. On ollut sellasta kevyttä matalalentoa siis. Meillä on kiinalaisia vieraita koululla tämän viikon ja se on kyllä tuonut niin kivaa vaihtelua ja on tehnyt tosi hyvää lapsille. Monille tämä on ollut kuitenkin ihan eka kohtaaminen ulkomaalaisten kanssa. Meidän koululla siis on 3 kiinalaista oppilasta vastavierailulla kun meidän koululta oli muutama kuukausi sitten 3 oppilasta siellä kiinassa tutustumassa sikäläiseen koulunkäyntiin. Monet oppilaat on rohkaistuneet vaihtamaan sanan tai pari näitten vieraitten kanssa. On hienoa että lapset saavat huomata että joka puolella maailmaa meininki on samanlaista. Onhan se varmaan aikamoinen shokki näille kiinalaisillekin Pekingistä tulla pieneen maalaiskylään. Ovat tänään ihastelleet mm.. sinistä taivasta jota ei Pekingissä näy ollenkaan.

Tää viikko tuntuu ihan mahdottoman pitkältä ja siltikin huomenna on jo perjantai. Hurraa!!! Eilen oli Akin synttärit ja ilta meni siihen, että käytiin syömässä ja sitten Akin nuorimmainen tuli käymään. Tänään ilta menee vähän samanlaisissa merkeissä.

Ei ollut parhaat mahdolliset sapuskat kyllä eilen..


rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti