keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

VIIKONLOPUN MESSUJEN ANTIA

Kerroinkin jo miten me oltiin viikonloppuna Jyväskylässä kevätmarkkinoilla josta tehtiin muutama mahtava löytö. Mun suurin suosikki oli nämä leipäsipsit jotka on todella monikäyttöisiä kun menevät sellaisenaan naposteltavana tai vaikka salaattissa krutonkien tilalla. Makuina näissä on herkkukurkku, valkosipuli ja pekoni. Tai siis noissa mitä me valitiin. Herkkukurkun makuisia ollaan jo testattu savulohisalaatin kanssa ja toimii loistavasti. Eniten mä tykkään näissä siitä, ettei näitä oo liotettu missään rasvassa vaan kuivatettu.



Tässä leipäsipsit täydessä toiminnassa

Tämä oli yritys joka näitä myy

Sitten me ostettiin muutamaa makua sinappia. Niitä löytyy enemmän täältä



Rommisinappi ollaan jo aiemmin hyväksi havaittu, toisen firman toimesta kylläkin. Mä jotenkin tykkään siitä, että siinä on potkua ja samalla se on vähän makeahkoa. Tuo Niskalaukaus sinappi on menossa eteenpäin tulisen maun ystävälle.

No sitten on tietenkin mausteet, joita tarvii aina. Me koitettiin taas etsiä jotain uusia ennen testaamattomia juttuja. Kaapit kun pursuaa normimausteita, jotka on todella ahkerassa käytössä. Innokkaita ruuanlaittajia kun ollaan molemmat. Päätettiin sitten testata noita chilejä kuivatettuna. Katotaan miten paljon niissä on potkua ja kauanko menee siihen, että oppii niitä käyttämään. Tuo adjika oli ihan uudenlainen mausteseos jota mä ajattelin kaikkein eniten kasviruuille. Sitten otettiin vaan bonuksena mukaan tuo limechili dippijauhe. Ajatuksena vaikkapa kalalle tehdä siitä kylmää kastiketta sen ohella että käyttäis sitä ihan dippinä. Ruoveden herkun sivuille täältä



Lisäksi ostettiin vielä virolaiselta kaupalta hirvimakkaraa ja ihanaa suussa sulavaa valkosipulijuustoa. Harmittaa hirveesti etten mä tietty nyt millään muista minkä niminen tää putiikki oli. Ihania tuotteita kyllä kerta kaikkiaan. Tuola ne tuoksuu jääkaapissa tosi houkuttelevasti.


Toinen ihana tuote mitä ostettiin enkä muista firman nimeä niin oli tuo lämminsavulohi. Tehtiin siitä tuo salaatti mikä näkyy tuolla yläkuvissa. Nam!!

Sellasia herkkuja siis tarttui mukaan joten ei ollenkaan voi sanoa että ois ollut turha reissu.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti