sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

PUB KOLO

Tää viikonloppu on mennyt aika täydellisesti huilin merkeissä. Eilenkään en tehnyt oikeestaan yhtään mitään ja se tuntui ihan mahtavalta. Kerrankin saattoi antaa ittelleen luvan ihan vaan olla. Yleensä moisina päivinä jossain vaihees sitä läpsii itteään henkisesti perseelle että tee jotain nainen. Keskisellä lähdettiin käymään sitten illan hämärtyessä. Kotiin tultiin sitten sopivasti niin, että ilta myssyjen jälkeen päätettiin lähteä katsastamaan uusi olohuonemaiseksi kutsuttu Pub Kolo.

Paikka oli kehujen arvoinen. Todellakin niinkun ois isossa olohuoneessa istuskellut. Palvelu oli ihanan rentoa ja fiilis paikassa muutenkin kiva.

Kolossa oli kivasti 2 erillistä tiskiä. Alla olevassa kuvassa oli ikäänkun kahvilatiski. Toinen sitten baaritiskinä. Alla muutama kuva vaikkakin laatu on ihan surkea.


Kolossa oli 2 erillistä puolta missä istuskella.



Herra Sandels vahti menoa paraatipaikalta


Ehkä sitä on sen verran vanhaksi tullu jo että arvostaa rauhallisempaa meininkiä ja vaikkapa sitä, että musiikki soi vaan taustalla ja mahdollistaa juttelun. Oikein kiva paikka ja ihan varmasti mennään toistekin.

Jos liikut Mänttässä päin niin poikkea ihmeessä. Nettisivuja paikalla ei oo mutta Facebookissa löytyy sivut.

Rakkaudella,
Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti