lauantai 21. huhtikuuta 2018

TÄYDELLINEN LAUANTAI

On menossa aika lailla täydellinen lauantai. Ensin nukuin pitkään ja söin hyvän aamupalan. Heti sen jälkeen lähdin liikkelle hoitamaan asioita. Sain vaihdatettua kesärenkaat ja nyt on alla ihan upouudet ja viimeisen päälle testivoittajarenkaat. Kalliit kun mitkä mutta kun mun autossa on vähä normia leveämmät renkaat niin niillä on välillä tosi hankala ajella ainakin vesikelillä. Halusin nyt varmasti turvalliset renkaat, maksakoot sitten vähän enemmän. Onneksi on osamaksut.

Meinasin hoidella muitakin rästijuttuja kuten käydä katsastuttamassa auton ja ottamassa passikuvat uuden passin hakua varten. Kumpikaan paikka ei ollut kuitenkaan auki tänään joten hetken mietin mitä tekisin. Keli oli aivan mahtava, joten päätin lähteä lenkille. Pikainen visiitti kaupassa ja työkaverin kanssa jutustelua puhelimessa. Käväisinpä vielä hakemassa kuulokkeetkin ja ei muuta kun lenkkipolulle. Löysin ihan täydellisen reitinkin. Sai kävellä pellon reunaa ja ihanaa metsätietä pitkin. Pikkasen oli märkää mutta lenkki oli kyllä voimaannuttava monella lailla.

Märkää oli joo...

Ihana lenkkireittini

Tunnin lenkki takana ja juuri kun pääsin kotipihaan niin taivas näytti tältä:


Tänään vielä tiedossa sekakuoron konsertti. Työkaveri laulaa siinä joten haluan mennä kuuntelemaan. Ohjelmistokin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Tosi kiva lauantai siis meneillään.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti