tiistai 3. huhtikuuta 2018

PÄÄSIÄINEN SIELLÄ JA TÄÄLLÄ

Haudi haudi hei. Mites meni pääsiäisen pitkä viikonloppu? Mulla hujahti aika vauhdilla, sillä niin monenlaista taas sattui ja tapahtui. Musiikkipainotteinen oli tämä pääsiäinen, ei huano ollenkaan.

Mun pääsiäisloma oikeestaan kesti yhden ylimääräisen päivänkin sillä olin jo torstain pois töistä kun mulla oli aika korvalääkärille ikäänkun kasvohalvauksen jälkitarkatusasiois. Kaikki oli ihan niinkun pitikin eikä mun tietty enää tartte kontrollikäynneille mennä. Sain nyt vahvistuksen sillekin, että ei pystytä sanomaan mistä tuo halvaus tulee eikä tartte kuulemma jäädä odottelemaan että uusiiko se vai ei. Jos se tulee uudestaan niin sitten se on vähän kun yhtä huano säkä kun tällä ekallakin kertaa. Oli ihan mukava kuulla, että voi jatkaa tästä elämää eteenpäin ihan kun ennenkin.

Perjantaina sitten oli sellanen tooooodella hidas, kohtuullisen pitkäkin päivä. Illalla sitten käännettiin jälleen auton nokka kohti Keuruun vanhaa pappilaa, missä Erin nousi lauteille illan tullen. Vieläpä akustisesti. Keikka oli tosi mukava, rento ja tunnelmallinen. Tykkäsin kovin. Olis kiva, että muutkin artistit vetäis välillä tuolleen vähän pienemmin. Noita isoja areenaspektaakkeleita on jo nähty.

Erin tunnelmoi

Onneksi päästiin ajoissa kotiinkin kun keikka alkoi sen verran ajoissa. Nimittäin lauantaina oli tarkotus pakata auto heti kun on aamupala syöty ja lähteä ajelemaan kohti Lappå stadia. Näin tehtiinkin vaikkakin herättiin aika myöhään ja lähtökin sitten vähän myöhästyi. Siis ainakin niin paljon, ettei trulleja ehditty näkemään. Lauantain iltaohjelmana oli ilsut tuola paikallisella kylätalolla. Kun me päästiin perille niin meitä siellä jo odoteltiinkin. Ainakin meidän baaria, jos ei niin meitä ittiä. Siinä sitten kun saatiin porukka kasaan niin juteltiin, kuunneltiin musiikkia ja nautittiin virvoke tai pari kunnes oli jo aika lähteä kylätalolle. Siellähän sitten olikin usiempi esiintyjä ja hyvä meininki.

66 band

Mun isäkin siellä laulaa luritteli

Meidän ilta kylätalolla loppui kuitenkin ennen vipan bändin lopettamista, sillä lähdettiin takaisin yöpymispaikalle odottelemaan muita saapuvaksi. Ei ne sitten saapuneetkaan vaan bileet oli olleet ilmeisen hyvät siellä vielä jonkin aikaa. Oikein mukava ilta ihan huippuporukassa.

Meillä oli tarkoituksena olla 2 yötä Lapuan suunnalla mutta joka tuutista toitotettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä alkavaa lumimyräkkää joten me päätettiin lähteä kotia sitten jo sunnuntai iltana. Ehdittiin kuitenkin ensin pitää Villen synttärit ja hakea tavaraa keskustasta kun pojat jäivät vuorostaan yöksi. Kotona me oltiin vasta puoli 11 jäkeen illalla joten aikamoinen väsy oli päällä siinä vaiheessa. Oli tuota autossa istumista siinä tullut ihan jonkin verrankin.

Eipä siis kait mikään iso ihme oo, että eilinen meni ihan nuokkuessa koko päivä. Saatiin me nyt sentään sen verran aikaan että käytiin kävelemässä pikku lenkki. Aika huonossa kelissäkin vielä, jos saan lisätä. Hyvä me!! Muuten tosiaankin ihan vaan oltiin ja ilta kattottiin töllöstä kaikkea mahdollista.

Tänään oli ihmeen pirteä kun töihin piti lähtiä. Johtunee aivan erinomaisesti nukutusta yöstä.

Sellainen pääsiäinen tänä vuonna. Suklaamunia tuli syötyä ripakopallinen, mämmiä ei yhtään.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti