torstai 29. maaliskuuta 2018

HELSINKI

Niin, en tainnut kertoa meidän Helsingin reissusta tuota hotellia kummemmin mitään. Josko nyt...

Mua hiukan yllätti se, ettei kevät ollut Helsingissä yhtään sen pidemmällä kun täällä meilläkään. Lunta toki oli paljon vähemmän mutta muuten samanlainen melko hyytävä tuuli teki nollan tienoilla keikkuvasta lämpötilasta paljon purevamman tuntuisen. Mulla oli tiiviisti pipo päässä ja yritin suojata kasvoja huivilla minkä pystyin mutta tuntui että se viima silti läpäisi kaiken. Ajattelinkin, että jos kasvohalvaus on kylmän takia uusiakseen niin nyt se uusii. Onneksi ei kuitenkaan.

Mä siis junailin Helsinkiin iltapäivällä ja Jenni olikin sitten siellä päässä jo odottamassa. Lähdettiin heti suuntamaan kohti hotellia, että sain painavan laukkuni veks. Hiukan innostuin huoneessa siitä moottorisängystä ja vitsailin jo jääväni sinne loppuillaksi mutta onneksi Jennikin heti älys että se nyt oli kumminkin läppä vaan.

Junamatkan ajankulua

Helsingin rautatieasemalla on mukava hässäkkä päällä


Lähdettiin shoppailemaan joksikin aikaa. Jotain ostettavaa löytyikin, mutta kumpikin todettiin että ollaan aika huonoja shoppailijoita. Jos ei oo oikein mitään asiaa mitä shoppailla niin ei jaksais oikein kierrellä.

Niinpä päätettiin mennä relaamaan hotellille ennenkun lähdettäisiin syömään johonkin. Mä halusin suihkuun, sillä AINA kun oon shoppailemassa Helsingissä niin tulee hiki.. Siinä me sitten hölläiltiin, katottiin telkkua, juteltiin ja nautittiin vähän kuohuvaa.




Illalla me sitten päätettiin lähteä Iguanaan syömään, sillä molemmat oli meksikolaisen ruuan fiiliksissä. Burritot juomineen katosi parempiin suihin. Mulla lohiversiona ja Jennillä broileri.


Salakuvasin...

Ruuan jälkeen olikin tosi kiva köllähtää vattansa viereen maata. Yritin kattoa Titanicin loppuun, mutta uni tuli väkisinkin. Aika hyvät yöunet saikin nukuttua, vaikka jouduin mä vähän heräillä yöllä. Kellojen siirrosta kesäaikaan sunnuntaista sitten hävisikin yks tunti. Aamupalalle siis hopihop. Se olikin runsas ja syötiin mahat taas niin täyteen, että varmaan jaksaa.

Mulla lähti juna vasta 14.17 joten oli hyvää aikaa käydä vielä vähän shoppailemassa. Tuli siinä haettua liput Suomipop festareille Jyväskylään ja vähän piti pääsiäistuliaisia shoppailla myöskin. Stockmannilla me aika saatiin kulumaan. Sitten alkoi Jennillä pullahammasta kolottaa joten otettiin suunnaksi Starbucks.


Kotimatka tuntuikin sitten ihan loputtoman pitkältä syystä tai toisesta. Ei se tietty sen pidempi ollut kun toiseenkaan suuntaan mutta tuntui paljon pidemmältä. Sitten vielä pisteeksi iin päälle, taajamajunamatka Tampereelta Vilppulaan oli kyllä sellaistakin kyytiä että en oo ennen kokenut. Juna heilui niin rajusti, että piti ihan oikeasti pitää kiinni että pysyy penkillä. Jännä juttu oli kun siitä ryskytyksestä johtuen junan ohjaamon ovi avautui raolleen ja mä kurkkasin sinne, niin eihän siellä mitään kuskia ollut :D

Kukkuu...
Oli kyllä tosi mukava saada viettää Jennin kans hetkisen aikaa. Ja siitä oli hyvä fiilis, että sekin pääsi hetkeksi irti niistä tallihommistaan ja sai vaan huilia tovin.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti