keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

VÄLIAIKATIETOA TYÖRINTAMALTA

Työpäivä 3 takanapäin. Nyt oon joutunut huomioimaan, ettei nämä silmät (tai ainakaan tuo silmä) oo kyllä entisellään. Väsyy tosi herkästi ja tänään sitten aiheutti myös pääkipua. Kait se on tuo, tai siis tämä tämänhetkinenkin, näytön tuijottaminen mikä ei oo hyvä. Tai sitten töissä kirkkaissa valoissa koko päivän oleminen. Mistä minä tiedän mikä syynä, mutta silmät tuntui eilenkin kotona koko illan ihan kun niissä ois ollut roskia. Kuivuu ja sitä kautta kipeytyy vaikka oon laittanut noita silmätippoja aamulla ennen töihin lähtöä, päivällä kerran töissä ja sitten vielä illalla ennen nukkumaanmenoa. Silmät vaan tuntuu aroilta. Onneksi pomo nyt määräsi tuota lepoakin päivän mittaan niin voi hyvällä omatunnolla laittaa välillä silmät ihan kiinni ja antaa lepoa. Oon tehnyt toimistohommia tosi pienissä pätkissä, joten eteneminen on paljon hitaampaa kun aiemmin mutta valmista tulee yhtä kaikki.

Kylmä tuuli on taas tullut ikäänkun kiusallaan vaikeuttamaan mun työskentelyä. Yhtään ei kyllä uskalla näyttää nenäänsä edes oviaukossa ilman että on takki päällä. Sillä tavalla oon pärjännyt ihan hyvin, tosin vaatii huomattavasti paljon enemmän etukäteis suunnittelua ja aikaa siirtyä paikasta toiseen. Ennen sitä sujahti äkkiä kelillä kun kelillä rakennuksesta toiseen tai piipahti postilaatikolla. No nyt ei enää. Ja senkin piti vaan kantapään kautta oppia.

Töissä on kyllä muuten ihan mukavaa ja mieluusti mä sielä olen. Tämän viikon meidän vitosluokassa on sijainen, mutta niin mahtava tyyppi että me pärjätään kyllä oikein hyvin. Mä oon ollu niin ylpeä meidän luokan oppilaista kun ovat niin ahkerasti ja fiksusti tehneet töitä eikä oo tarvinnut mitään ylimääräistä sekoilua harrastaa. On ahkera luokka!!

Nyt mä en viitti tämän enempää tätä ruutua tuijotella joten tässä kuulumiset näin lyhykäisyydessään. 

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti