tiistai 6. maaliskuuta 2018

TIISTAIAAMU ALKOI AIKAISIN

Taistelu nuutunutta olotilaa vastaan jatkuu tosi pontevasti. Ei noista eilisistä toimenpiteistä ainakaan mitään haittaa ollut, sillä sitä huimaavaa oloa ei kyllä illallakaan ollut havaittavissa. Tänä aamuna mä nousin aamupalalle yhtä aikaa Akin kanssa eli kello soi 7.15. Mentiin sen verran ajoissa nukkumaan, että kunnon yöunet tuli vetäistyä ja saatoin näin sairaslomalaisenakin  nousta jo tuohon aikaan. Huomaan tunnustelevani oloani ehkä vähän liikaakin ja aamulla lähes eka ajatus oli että huimaako. No ei kyllä tuntunut sellaista. Kahvin keittoon siis ja samalla söin kunnollisen aamupalan. Pari palaa leipää (päälle leikkeleitä ja juustoa, aiai mikä piilosuolapommi!), ruuansulatusjugurtti (mä haluan uskoa näiden vatsaa hellivään voimaan koska tykkään että ovat niin hyviä ja juuri sopiva lisä aamupalaan) sekä banaani. Vähän ajan päästä vielä magnesiumporetabletti kuppiin sihisemään. Hyvä startti päivälle.

Ajatuksena olis tänään käydä pikkasen happihyppelyllä. Eli tehdä aivan rauhallinen pieni kävelylenkki. Kelitkin on nyt ihan kohdillaan kun ei pakkasta oo kun muutama aste niin ei tarvi naamaansa ja päätänsä niin hirveesti arastella. Harmittaa kun en huomannut kysyä tuolta lääkäriltä eilen, että kauanko tätä varovaisuutta pitää noudattaa. Koskee sekä kylmää että mm. saunaa. Sillä uimaan tekis kovasti jo mieli. Arveluttaa vaan tuo silmä, joka ei ota parantuakseen. Laitoin pariin otteeseen eilen noita Bepanthen eye tippoja mutta en kyllä koe niistä olevan apua. Miltei jopa toisinpäin. Tuo sairas silmä tuntuu tällä hetkellä siltä, kun sielä kyynelkanavassa olis jotain ongelmaa. On olo, että sielä on nestettä mutta se ei tule ulos. Välillä sitten koitan puristella varovasti ja ikäänkun lypsää ne nesteet pois. Toivotaan ettei se nyt sitten lopulta kumminkin tulehdu mitä itse pelkäsin jo eilen.

Kävin tuossa jo omilla kämpillä pesemässä koneellisen pyykkiäkin ja laittamassa vähän vettä putkistoon ettei ala tuoksumaan kuivuessaan. Mullahan on se tilanne, että vuokraisäntä on jollain aikataululla laittamassa tuota asuntoa myyntiin joten sitten täytyy miettiä mitä tehdä. Mulla on toki vuokralaisena 6kk irtisanomisaika ettei nyt ihan heti oo ulos lentämässä mutta silti. Kaikenlaiset ajatukset pyörii päässä tämän asiankin tiimoilta. Ratkaisuja on taas tehtävä mutta niistä sitten kun aika on....

Laitan tuohon perään vielä kuvan tämän hetkisestä toipumistilanteesta. Toinen suupieli ei siis toimi vieläkään kunnolla vaikka tuntuma on jo ihan ns. normaali. Hymy on hiukan toispuoleinen. Jos nauraa leveämmin niin se on ikävän näköinen irve edelleen. Samoin kun huomaa tuon sairaan silmän tilanteen tuosta kuvasta, että kulma ei  nouse ja silmä on paljon pienempi kun tuo toinen. Luomi jäänyt laiskaksi vaikka siinäkin tuntuma on lähes jo normaalin oloinen. Vaatii vaan aikaa, uskotaan että molemmat siitä vielä paranee entiselleen.



Nyt koitan mennä vähän pötkölleen. Voimien keruukin vaatii toimenpiteensä :)

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti