maanantai 26. maaliskuuta 2018

GLO HOTEL ART HELSINKI


Siinä hotelli jossa me esikoiseni kanssa yövyttiin viikonlopun Helsingin reissulla. Ulkoa rakennus oli tommonen vanha jugend linna. Kohtuu jyhkeä ovi toivotti vieraat tervetulleiksi. Täytyy sanoa että ihan kunnioitusta herättävän näköinen ulkokuori joka antoi odottaa sisäpuoleltakin samanlaisia wau efektejä.

Ja kyllähän se sisäpuolikin laittoi hymyn huulille. Ympärillä näkyi jyhkeä respan tiski ja ylväitä holvikaaria jotka johtivat tilasta toiseen. Kun saatiin sitten vielä kuulla että riippumatta siitä, että meidän huone oli oikein lilliputti koko, vain 13 neliötä, niin sängyt olisivat moottoroituja sellaisia. Miltei hihkaisin lapsenomaisen innostuksen kourissa jo tässä vaiheessa.


Huone oli todellakin pieni. Leveä parisänky täytti oikeastaan koko huoneen, mutta se nyt ei haittaa näin kun yks yö vieraillaan. Sänkyyn löytyi kaukosäädin ja sitähän oli pakko päästä testaamaan samantien. Ai että oli mukava köllötellä ja leikkiä sen kans. Melkein teki mieli sanoa, että mä jään loppuillaksi siihen.


Huoneessa oli pikkuruinen vessa, todella siisti sellainen. Oli valolla varustettu meikkipeili ja kaikki pesuaineet tyylikkäissä pumppupulloissa. Vessa-suihkukompleksi oli lasinen mikä aiheutta hiukan hämmennystä. Ovikin oli nimittäin liukusellainen ja suihkusta näkyi huurretun lasin läpi huoneeseen. Kuten alemmasta kuvasta näkee. Oli jotenkin ehkä vähän tylsä tunne ajatella, että toinen siinä lepäilee sängyllä ja toinen suihkuttelee parin metrin päässä. Lisäksi suihkussa tuli tunne, että vesi valuu sinne huoneen puolelle. Itse suihku oli tosi ihanan pehmeä.



Kuten sanottu hotellin tilat oli kautta linjan tosi kivat. Olis tosi kiva tietää mihin tarkoitukseen kyseinen rakennus on alunperin rakennettu. Aamupalallekin mentiin alakertaan niin tuli tunne kun oltais menossa johonkin viinikellariin. Ihana fiilis jotenkin siinä paikassa. Aamupala muutenkin oli todella runsas ja maistuva. Eka kuva on yleiskuva aamupalahuoneesta.


Tunnelmakuvia sieltä täältä...Ekana juomapöydästä..


Tää oli mun mielestä tosi hyvä idea. Kivasti tarjolla kaikki makea. Itse tehdyt hillot ja kaikki <3



Aamupalahuoneeseen mennessä bongattiin portaat jotka ei johda mihinkään. Kukahan niitä on tallannut matkan varrella ja mihin ne on joskus vieneet...Hmmmm..... Tykkäsin kyllä tuosta tunnelmallisesta asetelmasta tosi paljon.


Siinä nyt on yks kuva niistä holvikaariseinistä. Joo o, ei ihan normiketjuhotelli....


Kaikista hulluinta tässä koko hotellivierailussa on hinta. Hotelli sijaitsee tosi hyvällä paikalla kohtuulähellä ihan kaupungin sykkivää sydäntä ja puitteet on ihan huiput. Silti hinta ei ollut todellakaan korkeimmasta päästä. Esimerkkinä että omena hotelli olis maksanut vaan 15eur vähemmän. Puitteet on pikkasen toiset noin niinkun ylipäänsä saatika ettei siellä oo tarjolla edes aamupalaa.

Voin kyllä suositella kaikille. 15 euron lisähinnalla ois saanu isomman huoneenkin eli tämä huonekoko ei tosiaankaan ollut ainoa mitä tarjolla oli. Me nyt vaan päätettiin että tämä riittää meille.

Käyhän peremmälle tästä

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti