sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

PERJANTAIBURGERIT

Mä oon vähä sellanen lihansyöjäprinsessa. Tykkään ihan liikaa ruuasta jonka vois luokitella vähän kun äijämätöksi. Onneksi syön sellaista vaan sillointällöin. Pääosin tykkään suosia terveellistä ja kevyttä, aika kasvispainoitteista, ruokavaliota.

Perjantain ruoka sai kuitenkin inspiraationsa Burgerimies ohjelmasta, joka katottiin torstai-iltana. Mä tykkään Akseli Herlevin tyylistä ja kun burgerit on mun yks lempiherkuista niin ei muuta kun tuumasta toimeen. Päätin tehdä pihvit ihan omin pikku kätösin. Ensin ajattelin ruveta värkkäämään briossisämpylätkin itse, mutta tulin järkiini. Ostin sitten valmiita sämpylöitä, Akseli Herlevin Vaasan tuoteperheestä.

Päädyin sitten tekemään pihvitaikinan erään ohjeen mukaan joka löytyi eräästä burgerkirjasta. Tein taikinan valmiiksi ja totesin että ei maistu juuri miltään. Jouduin siis ottaa omat maustamiskeinot käyttöön :) Curryketsuppia pieni turaus, pippurimaustettua sinappia,kunnolla pippuria ja ripaus suolaa. Johan alkoi olla makua. Mä tapaan tehdä mikrossa pienet maistaispalat aina kun teen lihapullia tai mureketta. Muutenhan massaa on aika ikävä maistella.



Pihvien sisälle piilotin cheddar juustopalat

Siinä ne valmistuvat...

Valmiit juustopihvit odottaa jatkokäsittelyä :)

OI nam nama miten hyvää!!

Annoksessa oli vähäsen ranujakin, kolmen dipin kera. Sisälle hampurilaiseen tuli bbq kastiketta, ketsuppia, tomaattia, hierottua lehtikaalta, marinoitua punasipulia, juustopihvi ja majoneesi. Oli muuten todellakin hyvää! Ollaan aina silloin tällöin tehty ite näitä hampurilaisia ja täytyy sanoa että niistä saa niin tuhottoman paljon parempia mitä nuo hampurilaispaikkojen vastaavat on että eipä sitä paljon huvita hampurilaisella käydäkään.

Tämän annoksen kun vetäisi napaansa niin jo vain kyllä jaksoi katella telkkaria loppu ilta. Viikonloppu muuten on mennyt kivasti kun eilen käytiin vähän shoppailemassa ja synttäreillä minkä jälkeen saatiin vielä yökylävieras meitä viihdyttämään.

Huomenna töihin, tuntuu että todella pitkästä aikaa. Toivotaan, että toipuminen vielä jatkuu tästä loppuun asti ja saan kasvoni toiminnot hienosäädettyä loppuun asti.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti