sunnuntai 24. helmikuuta 2019

KEVYTTÄ JA MUKAVAA VIIKONLOPPUA

Onpa ollu kiva päivä. Tai oikeastaan lähes koko viikonloppu. Ollaan oltu eilinen ja tämä päivä Jyväskylässä aikuisurheilijoiden halli sm-kisoissa. Kyllä on itellekki inspiroivaa kattoa noita veteraaneja kun urheilevat lajissa kun lajissa. Tämän päivän ohjelman alku oli jo sellanen mistä sai osviittaa siitä mistä tässä hommassa on kyse.


Ymmärsitte ihan oikein, päivän aluksi siis juostiin pika aitoja. Ihan ekana miehet 80 ja 85v. Uskomatonta!! Oispa itte edes elossa sen ikäisenä. Mä arvostan niin paljon näitä kaikkia teräsmummoja ja vaareja.


Tollanen on ollu mun positioni tämän päivän. Tänään en ollut kahviossa ollenkaan kun sielä oli ihan riittämiin porukkaa. Oon siis leiriytynyt tuohon tiettyyn kohtaan ja nautiskella penkkiurheilu päivästä. Oon kattonu Yle areenasta hiihtoja samaan aikaan. Moneen on revettävä 😁

Päivän aloitin reippaalla vajaan tunnin lenkillä. Olikin tosi ihana sää ja teki mieli tehdä vaikka kuinka pitkä lenkki. Mulla kuuluu kisapäivien perusvarustukseen vaihto paita ja vermeet muutenkin lenkin jälkeistä fressiytymistä varten. Ei tarvi hikisenä ja haisevana koko päivää katsomossa viettää. Muuhun vakivarustukseen kuuluu puhelimen laturi ja luurit, tietty kukkaro, villasukat ettei tarvi kenkiä pitää koko päivää jalassa mutta pysyy jalat lämpimänä. Samoin huivi jonka voi laittaa kaulaan tai hartioille. Hallissa on nimittäin aika viileää. On mulla aina mukana ristikkolehti ja kynäkin sekä lähes aina joku kirja. Joka kisassa tulee sellasia vähän turhankin rauhallisia kohtia kun vaikkapa juostaan pitkiä matkoja. Ajankulua tarvii aina välillä. Repusta löytyy myös juomista ja yleensä pähkinöitä sun muuta naposteltavaa. Sellanen varustus. Sillä pärjää tilantees kun tilantees.

Olotila on ollu koko viikonlopun jotenkin kummallisen kevyt ja hyvä. Eilenkin vaikka seisoin yli 5 tuntia kahviossa.niin kun lähdin kävelemään ja piti mennä portaita niin sekin meni ihan ku lentäen. Samoin lenkki sujui tänään tosi hyvin ja kevyellä jalalla. Pitkästä aikaa saa makua siitä mitä on olla paremmassa kunnossa. Lenkillä tänään testailin vähän pulssia ja ei se kyllä mitenkään liian ylös noussut vaikka koitin mennä välis ylämäkeäkin että ois ottanu hiukka enemmän. Pumppu vissiin kohtuu hyvässä kunnossa kumminkin. Muista rempoista huolimatta.

Huomenna ois sitte lomapäivä. Oikeestaan edessä on lomaviikko mutta 7 tuntia mä käyn tekemässä töitä. En vaan vielä tiedä oonko yhen koko päivän vai pari pätkää. Riippuu tuosta mun työkaveristani että miten hän on töissä. Huomenna kuitenkin siis saa nukkua kaikessa rauhassa aamulla pitkään. Ihanaa!!

Nyt kohta lähetään kotimatkalle. Tässä istun teellä ja pullalla kun alkoi vähän nälkä näppiä. Kotona vasta syödään oikein ruoka.

Ihkua lomaa jos sulla sellanen on alkamassa!

rakkaudella,
Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti