perjantai 1. tammikuuta 2021

UUDEN VUODEN ALKUTAHDIT

Näin se vuosi on sitten vaihdettu. Toivotaan todellakin että 2021 toisi tullessaan paljon uusia, ihania ja odottamattomiakin yllätyksiä. Sopivassa suhteessa iloa ja surua sekä haasteita ja itsensä kehittämistä. Työkuvioihin mä toivon kovasti jonkinlaista muutosta. Tai mä tarviin sitä etten mä olisi vuoden päätteeksi liian rikki. Että mussa jaksais palaa uteliaisuuden tuli ja elämän janon liekki vielä kesähelteillä. Katsotaan mitä asioille pystytään tekemään. Viime vuonna tähän aikaan, kun tulevan vuoden toiveita listasi niin siellä tärkeimpien joukossa oli se, että saisi nähdä paljon enemmän ystäviä vuoden aikaan. Se oli aivan todella sydämestä tullut toive mutta mitenkäs sitten kävikään kun tuli tämä pandemiapaska. Vaikka ite olisikin halunnu välillä haistattaa paskat koko koronalle niin ystävät on sankoin joukoin päättäneet olla nyhtyristi asian kanssa. Kokoontumisia ei oo järkätty eikä kaikkien kans edes nähtykään. Toivon todellakin että tämä asia korjaantuu tänä vuonna!! Mulla on ikävä ystäviä ja haluan monet ihanat illanistujaiset vuoden mittaan viettää. Nauraa mahani kipeäksi ja halata kaikkia ystäviä niin kovasti että ne rutistuu. Sanoa päin naamaa että mä tykkään niistä ihan maailman eniten.

Siinähän sitä olisikin ihan omiksi tarpeiksi. Toivon mukaan saadaan asua tässä kodissa vielä vuoden päästäkin. Mä tykkään tästä ihan hirveesti. Tästä on niin samantien tullu meidän KOTI. Tänne on aina ihana tulla ja monen työpäivänkin on pelastanut se että oon tullu ruokatunnilla kotiin hetkeksi. Joskus istunut vaan hetken ruokailun jälkeen ja hengitellyt syvään.

Tämmösin ajatuksin uuteen vuoteen. Luottavaisena ja avoimin mielin. Me vaihdettiin vuosi Lapualla. Sinne kokoontui nuorisoakin vaikka ei tietty saisi. Me koitettiin pysyä pienessä omassa porukassa siskoni ja hänen miehensä kanssa. Puhuttiin tulevista häistä ja kyllä mua kosittiinkin illan mittaan. Ei ehkä niinkun ajattelis vaan siskoni pyysi polvillaan mua kaasokseen. Itkuhan siinäkin  kosinnassa tuli. Nyt sitten on ihanaa odoteltavaa kun toivottavasti elokuussa saadaan jo hääjuhlia järkkäillä.

Vuosi vaihtui siis hyvässä seurassa rakkaiden ihmisten ympäröimänä, skumppaa nauttien ja tulevista haaveillen.

Tämmöset näkymät sängystä

Ihana koivukuja vie mun vanhempien pihaan

Hymyä uuteen vuoteen 

Kyllä kaikki tästä vielä iloksi muuttuu. Ihanaa kun uusi vuosi alkaa talvisella säällä. 

rakkaudella, 

Sartsa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti