keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

ALKUVIIKON ASKAREET

Mitäs mitäs, taas on muutama päivä hujahtanut ihan huomaamatta. Täs keväällä oikeesti kyllä aika menee niin nopsaan ettei perässä pysy. Viikot kun alkaa niin kohta jo onkin taas perjantai. Töissä työtehtävien muuttuminen on ainakin omalla kohdalla tuonu ihan selkeästi sen, että viikot menee vielä entistäkin nopsempaa. No mikäs siinä, kunhan vaan muistaa pysyä skarppina ja ajan tasalla että tulee tehtyä se mitä meinaa. Havahduin siihenkin tässä että äitienpäivä on jo kolmen viikon päästä joten kortteja sais alkaa miettimään tohinalla. Jee!!

Mun viikonloppu kului edellisen postauksen malliin, eli sunnuntainakin vaan oleskeltiin ja kotoiltiin oikeestaan koko sunnuntai. Mä oon tehny kotihommia, pessy pyykkiä ihan urakkatahtiin nyt kun blondina löysin koneestani ihan uuden pesuohjelman jossa saa vähän pikaisempaa vauhtia pyykit pestyä. Eli tulee valmista sellaseen meikäläiselle sopivaan joutuisaan tahtiin.

Alkuviikko on puolestaan sujunut sitten ihan normiviikon malliin. Kovasti on treenattu töitten päälle. Koitan myös karkottaa  parhaani mukaan vitamiinien voimin tätä ympärillä jylläävää flunssaa. Lapset kovasti sairastavat nuhaa ja  yskää jotkut kuumeenkin kera. Villekin on nyt alkuviikon ollu tosi nuhainen, mutta taitaa johtua siitä että liian vähissä vaatteissa tuola pyöräilee kaiket illat. Tää keli on nyt tosi petollista kun aurinko paistaa ihanasti mutta kuitenkin tuuli on kohtuu kova. Ittelläkin välillä kurkku tuntuu tosi karhealta mutta oon tuuminut sen johtuvan tuosta katupölystä joka on kans tällä hetkellä melkoista. No, vielä ainakin tuntuu että pöpöt ei oo mua tavoittaneet.

Maanantaina tein salitreenin ja se menikin kyllä pitkästä aikaa todella hyvin. Sain treenin menemään perille hienosti ja sain taas vähän lisätä vastuksia. Tulokset mun mielestä antaa odottaa edelleen mutta olotila on kyllä ihan huikeasti parempi kun muistelee aikoja ennen treeniä. Ei oo selkä oireillut yhtään. Ainoa mikä nyt on alkanut sitten tuottamaan pään vaivaa on kiristävät lihakset etenkin takareisissä ja pohkeissa. Venyttelyllä siitäkin selviää mutta sitä on muistettava tehdä päivittäin. Mistä lie moinen johtuu. Siskoni tarjosi vanhuus ei tuu yksin- korttia mutta emmä nyt tiiä...Pitäiskö se vaan allekirjoittaa kumminkin :D

Eilen tiistaina sitten tehtiin taas normaali tiistai lenkki siskon kans. Perinteeksi muodostunut reilu 6 kilsan lenkki. Keli oli aivan mahtava ja taas kerran olis lenkkiä jatkantu mielellään vaikka kuinka kauan mutta aikataulun puitteissa mennään. Tänään tein sitten taas salilla treenin hiukan muutellulla ohjelmalla ja kyllä taas tuntuukin. Mä teen joka kerta koko kropan treenin mutta koitan ehkä vähän painotuksia vaihdella että välillä ollaan yläkroppapainotteisia ja joskus taas jotain muuta. Samoin noita sarjoja koitan vaihdella niin että sais mahdollisimman monipuolisen treenin. Kyllähän se ois mahtava kun ois varaa maksaa personal trainerille joka osais kattoa täsmäliikkeet tietyille alueille ja siihen vielä ruokavalionkin päälle. Mutta nyt mennään köyhän naisen budjettitreenaus taktiikalla. Varmasti sekin parempi kun ei mitään. Hyvä fiilis ainakin tulee ja tosiaan olotilassa huomaa kyllä muutoksen. Jaksaminen on myös noussut potenssiin 10 liikunnan myötä. Ai että mä voin olla kyllä niiiiiiin tyytyväinen itteeni.

Siinä reipas liikkuja ihan ite:

Maanantaina tulossa salilta :)

Lenkin jälkeiset punotukset :D 


Nyt taidan lähteä Villen kans vielä pyöräilemään kauppaan ja ilta taas vaan jutellaan, ollaan ja kattellaan youtube videoita. Sellasta yhdessäolemista taas tankkaan yksinäistä viikkoa varten <3
Hyvä fiilis, ihana aurinko piristää mukavasti.

Tui tui toivoo Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti