sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

MÖKKEILYÄ JA GRILLIKAUSI AUKI

Tämä viikonloppu on kulunut mökkeillen tässä lähivuorilla ;) Heti töitten jälkeen perjantaina suikkasin pikapikaa salille ja siitä sitten suihkuttelemaan mökille jonne ihanat naiset tulisivat vasta myöhemmin. Osa vasta lauantaina. Kyseessä vanha työporukka joista on tullut todella tärkeitä ystäviä mulle. Tällä kertaa vietettiin kimppasynttäreitä koska pyöreitä tulee täyteen yhdellä jos toisellakin. Mä sain yhden ystävän kanssani yöpymään jo perjantaina ja pari naisista kävi saunomassa perjantai illalla. Muut tulivatkin sitten lauantaina kukin aikataulujensa mukaan.

Mä oon syöny itteni ihan kipeäksi viikonlopun aikana. Oli niin paljon ihanaa syötävää ettei kerta kaikkiaan saanut ittelleen mitään vaan söin ja söin sillä seurauksella, että viime yö oli melkomoista tuskan hiessä kylpemistä mahan oireillessa ja tänään jouduin lähteä aamutoimien jälkeen kotiin potemaan. Maha kramppasi niin pahasti..mutta hei kyllä kannatti!!

Tässä vähän osviittaa kuvin:

Perjantain hölläilyä..

Sitten niihin ruokiin...grillikausi 2016 on virallisesti avattu!!

Täytettyjä sieniä käärittynä pekoniin ja paprikoita sekä halloumia


Patonkeja 

Makaronisalaatti

Broilereita kahta laatua

Siinä kaikki herkut kun vielä makkarat lisättiin mukaan..pöytä on katettu!!

Sitten piti hetken lasketella ruokaa ja olikin aika jälkkärin:

Juustokakkua ja mansikkasosetta <3 

Täs me kaikki <3 <3 

Oli kyllä niin rentouttavaa kun tuo mökki oli niin upeissa maisemissa. Ihan takapihalta sai nousta pururadalle ja käytiinkin lauantaina iltapäivällä vähän kävelemässä aivan upeassa säässä. Päätinpä siinä sitten vielä saunoakin joten ilta rakkaitten ystävien kanssa sai parhaan mahdollisen alun.

Mä menin sitten jo ekana unten maillekin sillä edellis illan aamu kolmeen valvominen alkoi kostautua. Ei jaksa enää kahta iltaa peräkkäin näköjään valvoa...vanhuus ei sittenkään taida tulla yksin.

Kotiin kun tänään tulin niin puhuin vielä puhelun ystävän kanssa joka asuu Marmariksessa <3 Ihana kuulla Suskin ääntä ja kuulumisia. Nyt oon vaan potenut tuota mahaani enkä oo vielä uskaltanut syödä tai juoda yhtään mitään, kohta vois jo kokeilla varovasti. Illalla ois vielä teatteriin meno edessä joten kiva viikonloppu saa vielä oivallisen päätöksenkin.

Kivaa sunnuntaita toivottelee Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti