maanantai 26. kesäkuuta 2017

OLIPA KERRAN JUHANNUS 2017

Ohhoh olihan huippujuhannus, kerta kaikkiaan. Lähinnä se, että oli niin monenlaista tekemistä ja touhua. Aattona oli ainoa kohta ruuan jälkeen kun tuntui siltä, että sitä ihan jämähtää paikalleen kun ei tiennyt oikein mitä olisi tehnyt. Sitten lähdettiin kuitenkin ajelemaan ja katselemaan kokkoja... Ihan kaksin kappalein niitä nähtiinkin jopa.

Vilppulan sataman kokko

Ekana pysähdyttiin Vilppulan satamaan missä syttyi ensimmäisenä kokko. Tämä tuli ei suuruudellaan hurmannut mutta tuo satama alue kaikkineen on kyllä ihan nättiä joten kyllähän siinä seisoskeli. Onneksi ei sadekaan haitannut. Ihmisiä oli liikkeellä melko paljon ja olivat hyvällä tuulella.

Kolhon kokko

Klo 22 sitten syttyi tämä hiukan näyttävämpi kokko palan matkan päässä, Kolhossa. Tätä maisemaa olis taas kattellu vaikka kuinka kauan ja kun iltakin oli mitä parhain niin mikäs siinä oli kesäillasta nautiskellessa. Tämän suomalaisemmaksi ei enää oikein maisema tule. Järven selkä, koivupuita, juhannuskokko jonka liepeillä veneitä.

Tää maisema on aika zen vai mitä?
Kokolla me tavattiin myös tuttuja ja jutusteltiin tovi kunnes päätettiin lähteä kotia kohti. Otettiin todella rennosti loppuiltakin. Leipäjuustoa lakkahillolla ja huumorimusiikkia. Sitten ajoissa nukkumaan.

Tsintsin leipäjuustoilla!

Juhnnuspäivänä me lähdettiin taas pikku retkelle kansallispuiston maisemiin mutta siitä ihan omassa postauksessaan.

Juhannukseen mahtui siis urheilua, oleilua, hyvin syömistä ja vähän juomistakin... Iloa, naurua, suunnitelmia ja vielä shoppailuakin.

Aika paljon tätä penkkiurheilijan evästäkin :)


Yläpuolella kuva juhannusaaton ateriasta. Oli muuten niiiiiiiin herkkua ettei paremmasta väliä. Megakokoinen lohimedaljongi, cesar salaattia ja uusia perunoita. Tästä ei paljon gourmet parane.

Arki alkoi Hänellä vielä tänä aamuna, kolme työherätystä ja sitten lomalle myöskin. Mä olen sihteerikön hommia tässä hoidellut aamupäivän. Pari hiustenleikkuuta ja pari autohuoltoa varattuna. Pankkiasioitakin pikkusen kuntoon. Kohta sais mennä pyykkien kimppuun ja alkaa miettiä mitä tuosta jauhelihasta tekis ruuaksi tänään.

Koitetaas tehdä mukava viikko!

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti