tiistai 13. kesäkuuta 2017

Testissä LOHIWOKKI

On tullut varmaan aiemminkin jo selväksi että oon tuolla kyökin puolella melkoisen ennakkoluuloton ja harrastan kokeellista keittiötä tämän tuosta. On mukavaa koittaa keksiä joko jo olemassa olevista aineksista jotain suuhun pantavaa, tai sitten ostella kaupasta semmosia punasilla lapuilla merkattuja tuotteita ihan randomisti ja kotona sitten miettiä mitähän niistä tekis. Tällä kertaa kävi juurikin tämä jälkimmäinen. Lohi oli - 30% lapulla joten se löysi tiensä mun ostoskoriin. Kasviksia halusin jo lähtiessä päivän aterialle laittaa joten siitä se ajatus kehkeytyi. Tuloksena todellista cross kitcheniä, katso näin:


Tähän tuli siis pakastekasviksia (porkkana. parsakaali, vihreä papu..) jotka paistoin voissa ja lisäsin aika rennolla kädellä hunajaa sekä mausteita. Siihen joukkoon sitten nuudelit ja pilkottu kylmäsavulohi. Sekaisin vaan kaikki. Mukaan maustettuja valkosipulin kynsiä ja lopuksi vielä fetajuustokuutiot. Oli muuten todella hyvää, suosittelen testaamaan miten suomi kohtaa Aasian lautasella.

Muutenkin hei, monelle ruokakaupassa käynti on tylsintä hommaa ikinä niin kokeilepa tommosta random shoppailua. Tulee heti paljo mielekkäämpää. Mä metsästän noita tarjouslappuja niin tulee maisteltua tuotteita joita ei muuten ehkä edes huomaisi. Nytkin kaapissa odottaa italialaisittain maustettuja lihapullia... Ehkä tänään niistä jotain ruokaa, en tiedä vielä.  Todella mukavaa on myös se, että Hän on ihan yhtä kokeellisen keittiön kannattaja kun minäkin. Ja kaikki ruoka on tähän mennessä mennyt alas mitä oon tehnyt. Itse odotan aina jännityksellä mitä Hänen kokkivuorojensa aikana lautaselle ilmestyy :)

Rakkain terkuin,
testikokki Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti