lauantai 20. helmikuuta 2021

MINILOMANEN JYVÄSKYLÄSSÄ KORONATYYLIIN

 Täällä sitä ollaan, Jyväskylässä, minihotellilomalla. Aki on yleisurheilun halli sm kisoissa mutta mä en tällä kertaa lupautunut kahviotädiksi. Syynä tietenkin koronahommat ja koin että mun pitää kantaa oma korteni kekoon sen puolesta etten riskeeraa meidän koulun yo kirjoituksia tuomalla tautia sinne. Halusin kuitenkin jotain vaihtelua myös itselleni ja ehdotin että tullaan tänne hotellilomalle viikonlopuksi. Näin mä saan ihan rauhassa rentoutua ja chillailla sillä aikaa kun Aki on kisoissa. 

Suunnitelmat muuttui vielä torstaina sen suhteen että ajateltiin tulla tänne vasta tänään, lauantaina mutta Aki sitten päättikin että otetaan huone toiseksikin yöksi ja tullaan jo perjantaina. Molemmat kuitenkin päästiin töistäkin jo niin ajoissa että päästiin lähtemään hyvissä ajoin. Olihan se toki tänä aamuna huomattavasti mukavampi heräillä täältä kun lähteä anivarhain ajelemaan kotoa. Akin piti kuitenkin jo klo 9 aamulla olla tuolla Hippos hallilla. Eilen oltiin siis puoli 7 aikaan täällä hotellilla. Käytiin hakemassa iltapalavermeen kaupasta tullessamme mutta pettymys olikin aikamoinen kun ei tässä huoneessa ollutkaan minibaaria jota me yleensä on jääkaappina käytetty. Onneksi ostettiin vaan patongin palat eilistä iltaa ajatellen koska nehän onneksi säilyi sen vähän aikaa ennenkuin iltapalan aika oli.

Hotellimme on Alba joka sijaitsee tässä jyväsjärven rannalla. Oltiin tässä samassa hotellissa myös aikanaan Kalevan kisojen aikaan ja tykästyttiin sijaintiin kovin. Täällä lisäinfoa Albasta  Huone on aika pieni mutta siinä on kaikki tarpeellinen ainakin meidän reissua ajatellen. Saatiin jopa vedenkeitin huoneeseen pyynnöstä ja samalla oli tuotu kahvit ja teet sun muut. Pesuhuone on ihan siisti ja toimiva. Tässä mä istun parhaillaan ikkunan äärellä ja vilkuilen samalla tuonne järvelle jossa eilen ainakin oli sekä hiihtäjiä että ehkäpä luistelijoitakin. Illalla Aki lähti tuohon alas aulabaariin iltaoluille muiden lähettäjä porukoiden kanssa. Eivät olleet nähneet aikoihin niin nyt sitten tuli kuulumisten vaihtoon mahdollisuus koska mekin tultiin tänne samaan hotelliin missä kauempaa tulevatkin majoittuvat. Minä jäin kämpille koska yritän edelleen niitä kontakteja vältellä mahdollisimman hyvin. 

Näkymä huoneen ikkunasta



Tänään aamulla olimme 8 aikaan aamupalalla joka oli täällä mun makuun todella runsas ja hyvä. Valinnan varaa oli tosi hyvin ja kun mentiin noin ajoissa niin turvavälitkin toteutuivat tosi hyvin. Itsellä ainakin oli ihan turvallinen olo jos nyt sitä sanaa voi käyttää. Aki sitten lähti kisapaikalle ja mä mietin hetken mitä tekisin. Päädyin lähtemään samantien lenkille. Mua kiinnosti tuo rantareitti joka kiertää jyväsjärven ja menee tästä hotellin edestä. Koko matkan pituus taitais olla, ainakin netin mukaan n.12km mutta ajattelin heti etten ihan niin pitkää lenkkiä taida tehdä. Päädyin lopulta tekemään sellasen reilu 5 kilsan lenkin ja oli kyllä aika rankkaakin välillä koska teitä ei tietenkään noin aikaisin aamulla oltu vielä aurattu. Ainakin puolet reissusta siis rämmittiin lumessa. Totesin jossain vaiheessa itsekseni kun ylämäkeä nousin lumessa kahlaten ja pisti vähän puuskuttamaan että ei tuo mun sydämeni nyt ainakaan ihan loppusuoralla voi olla. Yhtään mitään tuntemuksia ei nytkään tullut pumpun suhteen joten entistä jännempää on tiistaina mennä siihen rasitustestiin. 

Aamupalaa

Enimmät lumet ehti jo sulaa mutta aika lumiukkona sitä lenkiltä tuli



Lenkin jälkeen sitten oli aivan huippuhyvä fiilis. Vaikka olin ihan hikimärkä ja alaselkä sekä hanuri oli tulessa lenkin jäljiltä niin kyllä mä nautin. Liikunnan jälkeinen fiilis on kyllä jotain mitä ei oikein voi sanoin kuvata. Mitä rankempaa on ollut niin sen parempi se raukea fiilis on. Olin juuri menossa suihkuun kun Aki tulikin yllättäen välillä kämpille. Kisoissa oli juoksuissa niin pitkä tauko että lähettäjäporukka oli lähtenyt välillä pois hallilta. Mä kävin suihkussa ja oikaisin Akin viereen hetkiseksi päivälevolle. Ihana oli siinä vieressä köllötellä kun olo oli lenkin ja suihkun jäljiltä aivan euforinen. Aki nukkui oikein kunnon unet mutta mä vaan fiilistelin olemisen keveyttä siinä vieressä. 

Sitten kun Akin oli aika lähteä kohti iltapäivän kisakoitoksia niin mä päätin ottaa itselleni hemmotteluhetken. Putsasin naaman ja laitoin naamion. Sen jälkeen mä kuorin jalkani ja rasvasin oikein kunnolla kuivat kantapääni. Ikuinen ongelmani. Oon siis nauttinut rentoilusta aivan älyttömästi. Siitä ettei tarvi tehdä mitään. Ei tarvi edes ajatella tekevänsä mitään. Aion makoilla sängyllä, kattoa kisatapahtumia ja oman rakkaani edesottamuksia Areenasta, lakata kynnet ja makoilla vähän lisää. Elämä on kyllä joskus aikalailla kivaa. Mitään kontakteja ei oo ollut tähän mennessä. En oo kahta metriä lähempänä ketään ollut ja silti voin olla pienellä irtiotolla kotiympyröistä ja arjesta.

Huomenna aion hengailla hotellille aivan sinne 12.00 asti kun on huoneen luovutuksen takaraja. Sitten täytyy vaan keksiä millä kuluttaa aikaa muutama tunti kun kisat loppuu viiden aikaan. Ehkä teen tuon saman lenkin kun tänäänkin.

Uu mikä pyjamabeibe

rakkaudella,
Sartsa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti