sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

JUHANNUS 2016

Yks viikko taas takanapäin ja tuntuu, että tähän on mahtunut ihan hirveen paljon asioita. Tiistaina oli sitten se mun paljon pelkäämä viimeinen työpäivä ja se oli kyllä juurikin niin tunteikas kun pelkäsinkin. Onneksi aamusta ihana Ystäväni piristi parhaansa mukaan juttelemalla niitä näitä. Heräsin nimittäin heti todella haikealla mielellä. Itkulta ei päivän aikana voinut todellakaan välttyä. Kaappiani mä en pystynyt vielä tyhjentämään joten se pitää käydä tekemässä joskus, kun saan auton alleni. Tavaraa on nimittäin niin paljon että niitä ei pyörällä kuskailla.

Tiistaille oli onneksi pesiskatsomopaikka tarjolla ja se ei olis voinut tällä kertaa tulla parempaan saumaan. Mikään ei saa ajatuksia paremmin pois kun istua keskittymässä peliin täysillä. Ilta oli oikein onnistunut kun sitten vielä käytiin pikaisesti terassilla parilla sidukalla Ystävän kanssa. Olo oli mukavan rauhallinen ja tasoittunut kun illalla tulin kotia. Menin ajoissa nukkumaan, sillä kello herätti aamulla samoihin aikoihin kun töihinkin. Lähdin siis juhannusta vastaanottamaan mökille  siskon kyydillä. Kamat äkkiä heittelin laukkuun, mentiin kaupan kautta ja mökkiloma saattoi alkaa. Laitanpa kuvina mitä kaikkea mökille touhuttiin.

Perinteinen juhannukuva, varpaat kastettu eka kertaa tälle kesää :) 

Talviturkki heitetty..ihanan raikasta vettä oli!!

Keskiviikkona siis grillailua pallogrillillä, rantasaunomista ja talviturkin heittokin. Illalla vähän karaokea ja paljon naurua <3

Kauraomenapaistos ja broileri-riisivuoka valmistui samalla

Torstai oli sateinen päivä ja menikin paljolti mökissä sisätiloissa ruokaa laitellen. En käynyt saunomassakaan ollenkaan vaikka sauna lämpenikin joka ilta. Ville kyllä kävi ahkerasti uimassa. Ajeltiin kauppareissulle aamusta hakemaan pienet täydennykset huomista aattoa varten.

Perjantai olikin sitten se pääpäivä eli juhannusaatto. Kelit suosi tänä vuonna juhannksen viettoa sillä aurinko lämmitti ihanasti. Saunottiin, syötiin todella hyvin ja juotuakin tuli.

Rantasaunan kiuas...aitoa puukiuasta ei voita mikään <3 

Rantasaunan laituri

Juhannusneito 2016 :) 

Juhannus ruusut kukki runsaasti

Tämmönenkin pyrki saunaan..

Juhannus aaton mättöä..

Grillasin herkkusieniä tuorejuustotäytteellä ja pekonilla, maissia, broilerin leikkeitä, pikkupaprikoita fetatäytteellä, kasvisnyyttejä feta juustolla, halloumijuustoa ja Lidlistä löytyneitä pekonilla päällystettyjä vuohenjuustoja. Pita- leipääkin tuli siinä tehtyä ohessa ja grillin keittolevyllä valmistui kätevästi samaan aikaan yrttimaustetut kermaperunat. Ai että oli hyvää...siihen kun lisäsi vielä valmis salaatteja ja tietenkin itse tehty tuoresalaatti. Nami nami!!

Aamu rannalla

Aamuaurinko rannalla

Lauantaina heräsin neljän tunnin unien jälkeen pirteänä ja ihme kyllä ihan täysissä ruumiin voimissa. Ei ollut dagen efteristä tietoakaan vaikka illalla tuli ihan täydellä määrällä juhlittua. Hyvä niin!! Aurinko lämmitti jo aamulla todella ihanasti ja vähän jopa harmitti lähteä mökiltä pois. Mutta olin ajatellut sivistää ittiäni käymällä juhannustansseissa ekaa kertaa elämäni aikana nyt kun sain kaverin mukaani.

Lähdin siis hyvissä ajoin mökiltä kotia että ehdin ettiä itelleni vaatteet, käydä pesulla ja kaupassa. Lavatanssit vähän jopa jännitti mutta kun erinäisten vaiheiden jälkeen päästiin pelipaikalle niin jännitys haihtui. Sielä oli oikein kivaa!! Tanssittajiakin löytyi ja olin yllättynyt miten kärsivällisesti miehet jaksoi opettaa tanssitaidotonta. Hienoa!! Ilta meni oikein mukavasti ja nopeasti vaikka monta tuntia ehdittiinkin olla. Ehdottomasti pitää ottaa uusiksi.

Nyt alan orientoitumaan ajatukseen, että mulla on loma nyt!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti