lauantai 23. kesäkuuta 2018

VIIKON HYVIÄ HETKIÄ, ONNENMURUJA

Mä postaan nyt tähän mitä mun juhannuksessa on tähän asti tapahtunut. Muutaman fiiliskuvan mä aion laittaa vielä tuolta Tiisijärveltä, missä mökillä olin alkuviikosta. Mä jotenkin ajattelen kuitenkin, että ne päivät oli sellanen ihana laskeutuminen juhannusfiilikseen. Jos totta puhutaan, niin mun mielestä on edelleen jotenkin kummallista, että ollaan jo juhannuksessa asti. Tai siis tämä aikakäsite, mikä on ollut vähän hukassa tässä pitkin alkukesää, nostaa tässä kohtaa taas päätään. Toisaalta kun nyt esim. lehdissä puhutaan kesän alkamisesta, niin se tuntuu ihan hassulta. Sen aiheuttaa nuo lämpimät, oikeastaan kesähelteiset viikot jota ollaan jo eletty. On sellanen tunne siis että kesä on jo pitkällä. Sitten kuitenkin toisaalta juhannus on viime vuosina vasta alottanut kesän. Aika on niin jännä käsite ettei mun pienen pieni mieli tahdo sitä aina ymmärtää.

Otetaans tähän vaikka samalla tämän viikon hyvän mielen juttuja. Ei ajatella pelkästään juhannuksen kannalta. Eli vaikkapa ikäänkun viikon positiiviset.

Ekana tulee mieleen se, että mä pääsin rantasaunaan. Ihanaa!! Etenkin kun myös ympäristö jossa sain saunoa oli enemmän kun mieleinen.

Ovi kutsuvasti auki

Uimaan en viileästä kelistä johtuen uskaltanut, mutta sentään varpaat upotin rantaveteen vilvoitellessani.

Alla näkyvät maisemat. Se, että sai hiljentyä ihan yksin hiljaisuuteen tämän rauhoittavan näkymän äärelle. Oon sanonut ennenkin, että vesi on mulle tuleen verrattava elementti jota voisin tuijotella vaikka miten kauan.


Paljon hyvää mieltä toivat myös nämä kahdet pikku jalat jotka veivät tätiä touhusta toiseen. Voi kuinka mulla onkaan ikävä. Tähän samaan kategoriaan voi lisätä kaikki muutkin vähän isommat tyypit joiden seurasta sain nauttia. Rakkaita kaikki tyynni <3



Torstaina hyvää fiilistä toi retki lähikohteeseen. Ja hyvässä seurassa vieläpä. Serlachius museo Göstan pihalle oli ilmestynyt kanoja kotimökkeineen sekä possuja.


Kukkojakin oli kaksin kappalein





Seura 5/5 
Eilisen eli perjantaina eli juhannusaaton sää oli sitä luokkaa että siitä ei hyvää fiilistä oikein saanut revittyä millään. Aamupäivä vietettiin Keuruulla juhannuskisoissa yleisurheilun parissa. Siitä sitten päivän hyvän mielen kokemukseen, eli saunominen Akin vanhempien luona. Olipa ihana saunakokemus kerta kaikkiaan. Kunnon puulämmitteinen vanhan koulukunnan sauna jossa löylyt oli ihanan pehmeät, kuten tuolla rantasaunassakin. Juhannusaaton ilta mentiin ihan rauhallisissa merkeissä kotosalla vaan.

Tämän päivän positiivinen onkin sitten uudet perunat sillin ja hyvän salaatin kera. Kyllä mä oon onnentyttö kun mua näin hemmotellaan ihan omassa kotikeittiössä.


Viikko on siis sisältänyt paljon hyviä hetkiä, iloista mieltä ja onnellisia ajatuksia. Jätetään tällä kertaa ne vähemmän mukavat jutut omaan arvoonsa ja koitetaan katsella tulevaa päin.

rakkaudella,
Sartsa

1 kommentti:

  1. Mä kattoon ensi että mikä tua mökki oli ennen ku tajusin että tiiskan rantasauna oli maalattu

    VastaaPoista