sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

YSTÄVIÄ JA YLLÄTYKSIÄ

Perjantaina oli monien tunteiden päivä, kun lähdettiin viettämään meidän rehtorin läksiäisiä mökkeillen. Kaikista kivointa tässä oli se, että koko juttu oli täysi yllätys juhlakalulle itselleen. Saatiin hyvin pidettyä koko homma salassa ja tuloksena oli haikea mutta iloisen naurun täyteinen ilta mahtavassa seurassa. Mulla on kyllä todella ihana työyhteisö, johon mahtuu monenlaista persoonaa mutta jossa jokaiselle on tilansa. Jokainen saa olla se kun on. On ilo olla osa tälläistä porukkaa. Mutta siis jos mä nyt hiukan avaisin sitä, mitä perjantaina tapahtui.

Kävin noutamassa kollegat kyytiin iltapäivällä ja siitä lähdettiin kohti lomahotelli keurusselkää jonka naapurissa olleista loma-asunnoista oltiin vuokrattu mökki. Tarkoitus oli kokoontua sitten tuonne lomahotellille ja yllättää pomo porukalla. Tuli kuitenkin hiukan kiire ja kun päästiin mökille niin heitettiin nopeasti vaan tavarat sisälle että ehdittäisiin vastaanottamaan juhlakalua. Lopputulos oli se, että vain minä ja yks toinen ohjaajista ehdittiin paikalle. Mutta ei se mitään, muut tulivat kohta ja juhlakalu oli oikein mielissään tästä päivään tulleesta käänteestä.


Kun kaikki olivat paikalla niin pienten häslinkien jälkeen lähdettiin ennen ruokaa mökille ottamaan kuoharit. Ruokailun ajankohdasta siis oli hiukan ristiriitaista tietoa, ja meillä olikin yhtä äkkiä reilu tunti aikaa tapettavana. No sehän sujui kun siivillä kuohuvan ja kuulumisten vaihdon äärellä. Osa porukastahan oli ehtinyt jo lomailla viikon verran ja osa meistä oli jäänyt tällä viikolla vasta lomille.

Klo 16 meillä sitten oli ruokailu varattuna noutopöydästä tuolla lomahotellilla. Tämmösessä paikassa
Ruoka oli oikein  maistuvaa, etenkin salaattipöydän osalta. Oli kiva huomata, että vaikka paikka itsessään oli vähän nuhjuinen ja jotenkin jäänyt sinne ysärille niin ruoat oli oikein fressiä.

Silliä kullekin 



Lopputulema lautasella

Lämpimät ruuat oli vähän pettymys mutta ihan ok:



Ruuan jälkeen sitten lähdettiin viettämään iltaa mökille saunomisen, erilaisten pelien, syömisen, juomisen ja yhdessäolon merkeissä. Nauraa sai niin paljon että ihan vatsasta otti. Ihania naisia kerrassaan. Yöllä vielä pulahdettiin työkaverin kanssa järveenkin viilentymään illan aikana kuumenneista tunteista :D

Saunan raikkaana
Illalla vielä käytiin paistamassa notskimakkarat grillikatoksessa. Tuli ja vesi on kyllä maagisia elementtejä.



Hiukan oli haikeaa kun meidän porukasta 2 nyt sitten ei enää syksyllä avaa tutun työpaikan ovia. Onneksi kuitenkin oon ihan varma, että me nähdään. Siitä sitten mielessä enemmänkin vaan kiitollisuus, että on saanut kohdata tälläisiä ihania ja voimaannuttavia ihmisiä. Oon yrittänyt näiltä nyt ansatuille eläkepäiville heittäytyviltä naisilta kahmia itselleni elämänviisautta jota he ovat tietoisesti tai tietämättään jakaneet. Kiitollisin mielin jatkan tästä kesälomaa!! Sain nimittäin tiedon myös siitä, että työt jatkuu taas 6.8 joten nyt saa oikein sananmukaisesti lomailla kesän.

Eilinen ja tämä päivä onkin sitten mennyt ihan rauhallisesti kotona. Vähän pihahommia, oleilua, erinomaista ruokaa ja silleen. Huomenna auton nokka kohti lakeuksia ja mökki/järvimaisemiin.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti