keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

RAIKAS JA REIPAS AAMULENKKI

Reippaat aamut jatkui tänään. Mä laitoin 7.00 kellon herättämään ajatuksella, että katotaan miltä kelloon herääminen näin lomalla tuntuu. Tuntui ihan leppoisalta. Nousin heti reippaana ylös enkä jäänyt tapani mukaan notkumaan sänkyyn. Heti tuli hyvä fiilis siitä että kokonainen uusi päivä on edessä päin ja mä oon siinä mukana heti aamusta.

Kaihtimien avaaminen toi eteen sen hiukan ikävän tosiasian että tämä päivä aukeni aika harmaana. Vettäkin näytti pikkuisen tihkuttava. No mutta sepä ei mua haitannut yhtään vaan päätin samantien lähteä tänäänkin lenkille aamupalan jälkeen. Aivan sama vaikka nyt vähän ois kastunut. Muki vihreää teetä sai kaverikseen aamupalalle reissarin missä päällä broilerileikkelettä, suolakurkkua, juustoa ja basilikan lehtiä. Päätin jättään Aamulehdenkin vielä lukematta ja lähteä todellakin heti aamupalan jälkeen tien päälle. Ja niin tein.

Menin aikalailla eilisiä jälkiäni sillä oli ihanaa päästä luonnon keskelle eikä vaan keskustan asfalttiteillä tallata. Mä luulen, että tuosta reitistä tulee aikalailla vakio sillä siinä on välillä monia eri pikkuteitä ja polkuja joista voi halutessaan pidentää tai lyhentää lenkkiä. Tänäänkin mittariin tuli vähän reilut 6 kilometriä. Ilma oli aivan ihanan hapekas ja raikas. Enää ei satanut, mutta lopulta tulin kotiin hiukan aiemmin kun ajattelin sillä vähän alkoi piskotella enkä tahtonut ihan ehdoin tahdoin jäädä sateeseen.

Piti oikein laittaa lippis päähän sateen varalta

Näiden tuoksu on kyllä aika huumaava
Nuo lupiinit ovat kyllä todella voimakkaasti esillä tuolla luonnossa niin tuoksun kuin myös runsaan esiintyvyyden takia. Niitä on kyllä aivan valtavasti. Niin nättiä kun ne onkin niin toisaalta ymmärtää minkä takia niistä halutaan jo hiukan eroonkin.

Tässä just mietin, että mitähän sitä tekisi tänään. Mulla ei oo siis mitään suunnitelmia täksi päiväksi. Lenkin ja suihkun jälkeen mä luin Aamulehden ja netistä päivän uutiset. Samalla kuuntelin radio Suomipopin Aamulypsyä. Siellä puhuttiin tulevista elokuvista ja vähän tässä nyt sain kipinää että kattoisko sitä oikein todella pitkästä aikaa netistä jonkun elokuvan tai sitten vanhoja telkkarisarjoja, joita aina silloin tällöin tykkään katella.

Parasta lomaahan on juuri tälläinen jolloin ei oo pakko tehdä yhtään mitään tai sitten tehdä juuri sitä mitä mieleen juolahtaa.

Kivaa päivää!!

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti