sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

SYÖN SYÖN MINÄ TYTTÖ SYÖN

Viikonloppu. Tarkoittaa meikäläisen elämäs tällä hetkellä aina syömistä. Mä syön ja syön vaan koko ajan. Eilinen launtai iltakin oli niin raju että söin pitsaa ja huuhtelin sen alas sidukalla. Sitten pelasin pari peliä kännylläni ja ei muutakun unten maille. Hui hurjaa!! Ei siinä, paljon kipeämpi on kroppa tälläisten ns.Relax viikonloppujen jäljiltä sillä selkä on kaikesta makuutuksesta ihan kankeana, vatsa sekaisin syömisistä ja pää kipeä kun ei oo muutakun tehny noita edellä mainittuja. Jos olis tuola ulkona vähän hippakenkää niin jo vain olis aamulla pirteänä ylhäällä ilman olotilojen häivää. Hmm.... Minkälaisia johtopäätöksiä tästä nyt sitte pitäis vedellä ;)



Kattokaa nyt miten onnellinen se on löhötessään sängyssä one piece päällä ja pitsa siivu kädessä. Jotenkin sympaattista eikö vaan :D Mutta oli mulla eilen illalla kyllä yks toinenkin aktiviteetti joka vei mut ajatuksissa aina vuoteen 2007-2008 asti. Päiväkirjat!!


Kävin vanhas elämäs penkomas taas omaisuuttani jota siellä on edelleen ihan riittämiin ja yhdestä laatikosta vastaan tulivat nämä. Mä oon tuohon aikaan kirjoittanu kohtuu ahkerasti päiväkirjaa ja oli kyllä mielenkiintoista lukea noita tekstejä, tuli kaikki ne fiilikset mieleen mitä silloin on elelty. Ai että kyllä sitä vaan monenlaisesta on tullut selvittyä tähän ikään mennessä. Kunpa tulis vieläkin kirjoiteltua päiväkirjaa..No ainahan sen tavan vois elvyttää.

Eilinen menikin sitten tosiaan näissä merkeissä aika lailla. Koitin nyt ottaa siis ihan levon kannalta kun tua mun olotila on ollu vähä tollanen väsyneen nuutunut. Väitän kyllä ettei tämä lepuutus oo kyllä ehkä ihan tehny tehtäväänsä, ainakaan olotilan perusteella mutta ainakin on nyt annettu kropalle iisiä vaan.

Tänään mut herätettiin jo klo 11 systerin toimesta ;) Olivat lähdössä kirpparille ja soittivat mua mukaan. Minähän lähdin vaikka joo tiedän että tämän ikäisen ihmisen suoraan sängystä ihmisten ilmoille lähtö on melkoinen extreme juttu mutta päätin että olkoon se kanssaeläjien ongelma tänään enemmän kun mun.


Kyllä kannatti sillä löysin tälläsen Sagaformin kupposen josta tuli heti Elina mieleen ja ostinkin tämän hänelle. Lisäksi löysin ittelleni mekon joka huokii kesää että sais mennä uimaan ja sitten vaan vetäistä tämän mekon märkien uikkareitten päälle. Hyvää matskua reissuja ajatellen kun ei rypisty ja menee pieneen tilaan.

Tommonen ihan basic..


Mutta voin kertoa että kun eilen jouduin myöskin lähteä suoraan sängystä viemään Jenniä töihin, että sain itselleni auton käyttöön päiväksi, niin olis ehkä kannattanut vilkaista peiliin vähän pidempään ennenkun kauppaan meni.


Titta på millainen kaunotar ratin takana olikaan. Voi hirvitys sentään, ja kauppaan oli mentävä. Ei muutakun game face vaan päälle ja ihan pokkana tulta päin. Erittäin pikainen kierros kaupassa ja äkkiä takasin kotiin ettei ihmiset pelästy kovin pahoin.

No mutta näin se on taas yks viikonloppu lusittuna. Kympit on paukkunu taas reissua ajatellen ja tänään päiviä on jäljellä 67. Kyllä ne taitaa siitä huveta vaikka vähä nihkiältä tuntuukin.

Tänään tulee Villekin taas mamman riemuksi täksi viikoksi. Ihanaa <3

-Sartsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti