keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

KADONNUT AJATUS, TYHJÄ PÄÄ

Koko alkuviikosta ei oo ollu oikein mitään sanottavaa. Maanantaina aloteltiin viikko heti aamutuurilla eli työpaikalla pirteänä klo 6. Autolla töihin pitkästä aikaa. Työpäivä meni ihan mukavasti, lapsia vähän kun suurin osa lomailee. Salilla piti piipahtaa maanantaiseen tapaan  tietenkin ja vaikka jäi tankkaus tekemättä niin treeni kulki kyllä todella hyvin. En oo pahemmin salikuvia harrastanut mutta laitetaan nyt tänne tämmönen vähä niinku vitsin vuoksi :) Shh ei kerrota kellekkään jooko.....



Koska ei ennen treeniä ehtiny tankata niin sitte pyysin Jenniä syömään treenin jälkeen. Just joo taas näitä sarjassamme Sartsan järkevät. Siinä meni sitte leivitetty possunleike kasviksilla

Hovin mahtipossu..nam!!
Oli muuten todella hyvää niinkun tuola Lapuahovissa aina.

Eilen sitten oltiin iltatuurissa töissä. Käväisin ystävän luona teellä ja sitten olikin jo iltalenkin aika siskon kans. Hyvä lenkki tuli taas tehtyä ja päälle vielä leikkireffit Cassun kans. Vähä piti kummityttö Kastanjan kanski seurustella. Aina yhtä kivaa ja aika menee kun siivillä. Kotiin vasta iltamyöhällä.

Mitäs tänään sitten. Töissä alkaa tuntua vähä siltä, että olis sittenkin saanut pitää vähä lomaa täs kohtaa. Yks päivä olis tulossa mutta enpä tiärä miten mä jaksan toukokuuhun asti. Tänään on tasan 10 viikkoa siis lomaan ja tuntuu, että se on pieni ikuisuus. Jaksaa jaksaa.. Mutta pitäis saada kyllä enemmänkin sitten kun vaan se viikko. Katsotaan katsotaan ;)

Nyt on kyllä takki ihan tyhjä ja ajatus vielä tyhjempi. Joten annetaan olla tänään. Palataan taas hyvänä  päivänä, parempana aikana.

Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti