sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

TAHMEAA VIIKONLOPPUA

Enpä nyt sanois että on ollu mitenkään pirteämpi tämä viikonloppu. Tokikaan nyt ei yhtä väsy oo tietenkään ollut kun viikolla, koska on saanut nukkua ja levätä niin paljon kun on halunnut. Viikko päättyi kivasti naistenpäivään jonka meidän kiinteistöhuoltaja Tapsa jälleen muisti. Tommonen ylläri oli opehuoneen pöydällä kun töihin mentiin.



Perjantai-ilta meni ihan vaan töllöttimen äärellä. Ärsyttäväksi tullut tapa, sillä ei tuu sitten tehtyä mitään muuta. Perjantaina tulee kuitenkin Voice of finland, mikä on yks mun lemppariohjelmista. Onneksi Akin tyttö tuli käymään illalla ja olikin aika myöhään, niin oli jotain muutakin sisältöä kun vaan sohvalla nököttämistä telkan äärellä. On alkanut pikkasen ärsyttää, että on vähän sisältököyhää tämä elo välillä kun ei tehdä mitään muuta kun ollaan kotona vaan. Ja se taas tarkoittaa sitä, että kattotaan telkkaria tuntitolkulla. Netistä ne ohjelmat joita ei oo ehtinyt reaaliajassa kattoa ja sitten telkasta uusia sarjoja. Ihan omaa tyhmyyttähän se nyt on, ettei tuu lähdettyä vaikka lenkille mutta jotenkin tälläset tottumukset on lyöty niin suurilla nauloilla kiinni, että vaikea niistä on irrottautua.

Eilen sitten heräsin vähän turhan lyhyitten unien jälkeen joten ei ollut puhettakaan että oisin saanut raahattua hanurini ulkoilemaan. Lähdettiin sitten kirpparilla käymään, että pääsi liikkelle eikä koko päivä mee vaan oleiluun. Sain mä sitten tiskattuakin jopa. Muuten päivä meni johonkin. Ollessa ja ihmetellessä. Toki urheilua tuli seurattua myös aika paljonkin, sillä hiihdon maailmancupia on tullut Holmenkollenilta ja ampumahiihtoa jostain ruotsin maalta. Siinähän sitä nyt sitten päivä menikin. Illalla katsottiin kun uudet maajussit esittelivät itsensä Maajussille morsian ohjelmassa. Tänä vuonna siinä onkin vähän enemmän jännitystä kun mukana on Akille tuttukin maajussi.

Illalla sitten lähdettiin pitkästä aikaa laulamaan karaokea tuohon paikalliseen. Lähtiessä en ollut ollenkaan varma, laulanko mä mutta tulihan sitä kumminkin pari biisiä luikautettua. Ihan mukava ilta oli, sillä kävelykeli oli ihan loistava ja sopivasti keitaassa porukkaa. Tuli siinä sitten kipattua vähän karpalolonkeroakin ja pelkäsinkin herätä tänä aamuna, että minkälainen seppä tuola pääkopassa takoo. Joskus kauan aikaa sitten on tullut lonkeroa nautittua ja muistan että se ei oikein sopinut mulle. Tällä kertaa kumminkaan ei ollut minkäänlaisia olotiloja aamulla. Niinkun ei yleensäkkään oo. Mä muuten hain perjantaina todellista retrojuomaa. Tai tavallaan ainakin. Olin nimittäin aikeissa hakea helmeilevää omenaviiniä mutta sitten päädyinkin karpaloversioon. Mulla on tällä hetkellä menossa karpalokausi joten kaikki tuotteet leivistä lähtien johon on keksitty karpaloa laittaa, sopii mulle. Oli muuten tosi hyvää tuo viini. Suosittelen!



Kun nyt tässä sitten alettiin noita juomisia mainostaa niin laitanpa kuvan mun tänhetkisestä lemppari-aamupalasta. Kreikkalaista jugurttia, johon laitan luomukaurahiutaleita, mansikoita, yleensä siemensekoitustakin sekä hamppu-tyrniöljyä. Näyttää ihan kamalalta mutta mä oon huomannut tykkääväni vähän oudoista asioista. Siis ihan oikeasti mä tykkään tosta. Joskus mä laitan kaurahiutaleet jo illalla jugurttiin turpoamaan niin saan aamulla hyvän tuorepuuron. Pitää todella hyvin nälän loitolla.

Sellanen herkku
Tällä hetkellä ulkona on aivan ihanan näköinen keli. Aurinko paistaa tosi kivasti ja lämmittääkin mikäli säteitten tielle osuu. Uskomaton ulkoilusää siis, mutta toinen asia on jaksanko mä lähteä mihinkään tänään. Tommonen ulkona yömyöhään riekkuminen ei oikein näillä kilometreillä mee enää verottamatta. Hiukan väsynyt olo ollut koko aamun ja kroppakaan ei tunnu heränneen koko päivään.

Ens viikko onkin siitä erilainen, että Akilla on talviloma ja on lähdössä reissun päälle viikoksi. Mä en oo vielä itteni kanssa päättänyt että oonko tässä alakerrassa yksinäni vai meenkö tuonne yläkertaan. Jää vielä nähtäväksi. Aikaa itteni kans siis tiedossa ens viikolla mikä ei oo ollenkaan paha juttu. Vielä enemmän sitä tuntuu tarvitsevan Aki, joten toivottavasti tämä viikko auttaa lataamaan akut.

rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti