perjantai 26. tammikuuta 2018

VAIHTELEVAN SÄÄN VIIKKO

Härkäviikot. Niitähän nyt eletään. Täällä koulumaailmassa (ja miksei muutenkin työelämässä) se tarkoittaa joulun ja talviloman välistä aikaa jolloin pusketaan töitä ilman mitään arkipyhiä tai muuta arkea katkaisevaa asiaa. Vähän huolestuttavaa on se väsymyksen määrä joka työpaikalla leijailee. Omalta kohdalta oon edelleen erityisen huolissani. Tällä viikolla on jäänyt liikuntakin pois kun ei kerta kaikkiaan oo vaan jaksanut. Kroppa tuntuu laittavan  hanttiin oikein urakalla. Mitä ihmettä mä oikein teen?

Univelkaa on toki kerääntynyt tässä viime aikoina että sen taltuttaminen pitäis ottaa ehkä asiaksi ihan ensimmäisenä. Vaikea tietää mikä on univelkaa ja mikä jotain yleistä väsymystä.

Noh, onneksi tässä on kaikkea mukavaa taas tiedossa. Tällä kertaa viikonloppu Tampereella. Huomenna junaillaan sinne ja tiedossa on ainakin teatteria, katotaan nyt sitten josko muutakin. Meitä on isompi porukka lähdössä joten taas tulee muistojen koppaan mukavaa täytettä. Näistä lisää sitten jahka reissu on tehty.

Talvi on muuttanut vähän taas muotoaan. Alkuviikosta paukkui pakkanen yli - 20 asteen mutta tänään ollaan jo lämpöasteissa ja vettä satelee... Siksipä onkin tosi liukasta ja syy siihen etten halua lähteä autolla Tampereelle vaan hyppäämme junaan.

Tässä vähän osviittaa miten paljon lunta tuli alkuviikosta ja miten kylmä keli oli:

Saappaanvarren mitta riitti juuri ja juuri

Nättiä oli kyllä ulkona

Rapsakkata oli... 

Ihanaa viikonloppua, hemmottele itteäs ja pidä hyvänä
Rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti