maanantai 29. tammikuuta 2018

JUUSTOINEN NACHOVUOKA

Perjantaina tekaisin pitkästä aikaa sitte texmexiä ja tyrkkäsin nachovuoan uuniin. Reseptejä tähän on varmaan monia mutta mä teen yleensä näin...

Ainekset:
500 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
Taco maustepussi
1prk kermaviiliä
1prk salsaa (medium)
ananaspaloja
Juustoraastetta
Juustokastiketta
Tortilla sipsejä (juusto)

Näin tein: sipulit ekku pannulle paistumaan eli kuullottumaan niinku fiksummat sanois. Jauheliha perään ja ruskistellaan. Ananakset ja maustepussi lopuksi sekä tilkka vettä. Anna maustua kunnolla.
Voitele vuoka ja kaada tortilla sipsit pohjalle. Niiden päälle levitetään juustokastike ja siihen päälle jauhelihaseos. Sekoitin kermaviilin ja salsan minkä sitte kaadoin vielä kaiken edellisen päälle. Juustoraaste vielä pintaan ja ei kun uuniin. 200 astetta ja noin 15 min.

Tästä ei tuu mitenkään älyttömän tulista koska en piittaa sellasesta. Vielä kun ois tehny raikkaan tuoresalaatin tän kylkeen nii a vot. Nyt meni ilman semmosia ja hyvää oli.

Nopeaa herkkua jota voi muunnella mielin määrin löytyvien ainesten mukaan...



Rakkaudella,
Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti